Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 mai 2015 - Anul XX, nr. 110 (5922)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Curs gratuit de informare şi instruire pentru părinţii copiilor cu dizabilităţi

Vineri, 15 Mai 2015 (16:08:17)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
În aula Liceului Teoretic „Filadelfia” din Suceava va fi organizat sâmbătă, 23 mai, de la ora 10:00, un curs gratuit de informare şi instruire pentru părinții din județul Suceava care au copii cu dizabilităţi. Evenimentul este organizat de Fundația Star of Hope România, în parteneriat cu Liceul Teoretic „Filadelfia” Suceava (str. Narciselor, Nr. 5 E, Suceava) şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava. Sesiunea de informare și instruire se numeşte ,,Șanse egale pentru toți copiii”. După cum au spus organizatorii, scopul întâlnirii este acela de a evalua nevoile de instruire ale părinților care au copii cu dizabilități din judeţul Suceava și de a prezenta modelul de intervenție dezvoltat în România de Fundația Star of Hope în domeniul dizabilităților (copii cu autism, sindrom Down, paralizie cerebrală și alte dizabilități intelectuale). În cadrul întâlnirii de pe 23 mai, părinţilor suceveni care au copii cu dizabilităţi le vor fi prezentate modelul de bună practică privind reabilitarea copiilor cu dizabilităţi ce are la bază expertiza din ţările scandinave şi modelul de împuternicire a părinților care au copii cu dizabilități, urmate de un moment special de întrebări și răspunsuri împreună cu echipa de specialiști multidisciplinară a Fundaței Star of Hope România. Invitaţi speciali vor fi Aurora Vatamaniuc, președintele executiv al Fundației Star of Hope România, și Gabriela Răducanu, director de programe. Echipa multidisciplinară este formată din Ion Arsene, dr. neuropsihiatru, Alina Romaniuc, psiholog, Adina Ciobănașu, psihopedagog, Alis Vișan, kinetoterapeut, Camelia Topală, asistent social, și părinții care au copii cu nevoi speciale de la Asociațiile de Părinți din Dorohoi și Iași.Această sesiune este oferită gratuit de specialiștii Fundației Star of Hope România. Părinţii copiilor cu dizabilităţi din judeţul Suceava care vor să participe la cursul gratuit de informare şi instruire organizat pe 23 mai şi vor să afle mai multe despre eveniment pot lua legătura cu Aurora Vatamaniuc, preşedintele executiv al Fundaţiei Star of Hope România, telefon 0744 506 036, sau cu Camelia Topală, asistent social, coordonator Centrul Star of Hope Dorohoi, telefon 0740 044 829, e-mail: topalacamelia@yahoo.com.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Curs gratuit de informare şi instruire pentru părinţii copiilor cu dizabilităţi.
 Vizualizări articol: 1427 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Curs gratuit de informare şi instruire pentru părinţii copiilor cu dizabilităţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitura cu bulion a Sorinei Ai trebuință de:pentru foi: 800 g faina, 300 ml ulei, 300 ml suc de rosii, 300 g zahar praf, un plic praf de copt.pentru crema: o jumatate litru lapte, 60 g faina, 200 g zahar pudra, doua linguri zeama de lamaie, 250 g unt.apoi o jumatate de borcan... Citeşte