Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 mai 2015 - Anul XX, nr. 110 (5922)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Întâlnirea de la Roma

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cer îngăduinţa de a fura startul în comentarea semifinalelor de Liga Campionilor, fiindcă nu în fiecare zi se joacă un sfert între două românce la un turneu Mandatory! După un start promiţător, cu victorii ale Irinei Begu şi Alexandrei Dulgheru la adversare abordabile, continuarea a fost una nemaipomenită, Irina impunându-se în faţa nemţoaicei Kerber (în două seturi!), iar Alex în faţa Safarovei, după ce era cu set şi break în spate! Pentru ca, la ora la care scriu acest material, Alex s-o scoată în două seturi intense pe... Makarova! Aşa că iat-o în sferturi, la întâlnirea cu Simona Halep, de unde nici aceasta nu lipseşte, după ce a trecut fără păs de Venus Williams. Aşadar, vom avea cu certitudine o fată în semifinalele turneului italian, dorinţa mea fiind ca ea să se numească Alexandra Dulgheru. Fără a uita că Simonei îi datorăm această emulaţie, o voi susţine pe cea care vine din urmă, aşa cum am făcut şi cu Mergea în duelul cu Tecău, dar având privilegiul de a nu mă supăra victoria ultimului. După părerea mea, ar fi o înfrângere dulce pentru Simona, în perspectiva turneului de la Roland Garros, acolo unde, dacă s-ar repeta o astfel de întâlnire, aş susţine-o pe ea. Cât despre Irina Begu, ea va fi jucat cu Azarenka, târziu în noapte.

Dar să dăm şi fotbalului ce-i al fotbalului... Că Barcelona va juca o nouă finală de LC nu e de mirare, mai ales după rezultatul tur, fiind suficient ca Messi să iasă la rampă doar cât să dea o pasă ca la snooker aş spune, dacă acolo s-ar lovi cu bilele în mişcare! Că apoi a mai urmat un gol pe aceeaşi triplă filieră, că apoi Bayernul a întors scorul sunt doar detalii cu care s-au mobilat cele 90 de minute. Din cealaltă semifinală nu a ieşit cine trebuia, măcar prin prisma vâlvei pe care ar fi stârnit-o un prim Clasico cu „urecheata” pe masă. Dar măcar am avertizat aici că Juve şi Morata ar putea să le facă bucata boierilor de la Real. Mă tem că vom avea o finală obstrucţionistă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Întâlnirea de la Roma.
 Vizualizări articol: 1275 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Întâlnirea de la Roma5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitura cu bulion a Sorinei Ai trebuință de:pentru foi: 800 g faina, 300 ml ulei, 300 ml suc de rosii, 300 g zahar praf, un plic praf de copt.pentru crema: o jumatate litru lapte, 60 g faina, 200 g zahar pudra, doua linguri zeama de lamaie, 250 g unt.apoi o jumatate de borcan... Citeşte