Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 apr 2015 - Anul XX, nr. 86 (5898)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şofer băut, imobilizat de poliţişti după ce a devenit agresiv

Joi, 16 Aprilie 2015 (11:51:37)
Miercuri, la ora 12.30, pe DN2, pe raza comunei Grăniceşti, a fost identificat în trafic un bărbat de 64 de ani, din localitate, care prezenta halenă alcoolică. Conducătorul auto nu a putut prezenta nici un document la control și întrucât se manifesta agresiv, poliţiştii au folosit mijloacele din dotare și l-au condus la sediul poliției.Şoferul a refuzat testarea cu aparatul etilotest și a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice. În cauză s-a întocmit dosar penal, au precizat poliţiştii.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şofer băut, imobilizat de poliţişti după ce a devenit agresiv.
 Vizualizări articol: 1687 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Şofer băut, imobilizat de poliţişti după ce a devenit agresiv5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   WOW! trimis de
(16 apr 2015, 18:04:30
O ișât în stradă cei de la 13 Miliție Politică?surprise
Păi ăia aveau ca statornică ocupațiune desfășurareacoolrolling eyeschatterbox activităților „specifice” în mediul online.
- combaterea furturilor din imobilele Farmville
- supravegherea circulației rutiere din Age of Empires: The Rise of Rome
- combaterea criminalității organizate în The Godfather...
etcaetera, etcaetera.
Bineînțeles, totul desfășurându-se după celebra deviză a exemplului personal, condiție sine qua non a autorității informale, implementată de molodețul kaghebist Greuceanu Djerjinsky Gică-Vaniușa, nacealnicul Secției 13 de Miliție Politică Bălcăuți.
„Priviți la mine, vă arăt mișcarea!”hypnotized îndemn perceptiv și mobilizator prin care fostul starșîna de miliție, actual starșîi leitenant KaGiBi Greuceanu Vaniușa, înțelege să-și rezolve dosare cu AN din parohie, sau să dea de urma banilor furați de țâgani-carpetieri din casele moșnegilor. *
Întrucât a isprăvit cu succes toate aceste atribuțiuni specifice, to'arșul starșâi leitenant Greuceanu se apucă, cu un stahanovist elan patriotic, să desfășoare„cu de la sine voie, aiurea și obraznic”, activități investigativ- operative ILEGALE, FĂRĂ MANDAT SAU PLÂNGERE, prin care să țină susb supravegehere viața și activitatea unui cetățean român LIBER, aflat în deplinătatea drepturilor și a capacității de exercițiu a acestor drepturi.
Aș că e de foarte mirare cum de s-au scoborât în uliță bots-ii de la 13 Miliție politică!thinking
1.1  RE: WOW! trimis de
(16 apr 2015, 18:05:21
-----
* Adicătelea fost sergent major de miliție pe ulițele din Rădăuți, iar această urgie abătută pestea capul semidoctului dar super-țâfnosului milițian fiind „grație, datorită și mulțumită” nivelului submediocru de cunoștințe generale care nu i-au permis accederea în Academia de poliție „Al. I. Cuza”. Motivele acestui lamentabil și etern-memorabil eșec stând în lipsa elementarelor noțiuni de istorie și limba și literatura română.
Dacă ar fi știu istorie, țâfnosul și egomaniacul sergent-majorar fi intuit că trăim în anul de grație 2015, secolul XXI, veleat 7523 de la Facerea Lumii, 2768 Ab Urbe Condita și 25 de la Izbânda Fsâită a Loviluției Socialiste din Decembrie. Funcție de aceste repere calendaristice de netăgăduit, ar fi priceput și mintea cea sufocată de orgoliu exacerbat a sergentului-major Greuceanu că metodele de sesizare, de investigare și administrarea probelor, specifice plotonerului Chima Ilie, din anul 1947, NU MAI POT FI REITERATE CU SUCCES DUPĂ 67 DE ANI, tocmai din simplul motiv că vremile s-au schimbat, se zice că e democrație, oamenii au început să-și cunoască drepturile, s-a scumpit kila de proști iar plebeii nu prea se mai entuziasmează la vederea tablei și jumătate de pe epoletul sergentului-major.
Dacă ar fi știut niscai limbă română, ar fi știut să scrie corect românește, să pună batâr câteva virgule la locul lor, sau, cel puțin, SĂ SCRIE CORECT DENUMIREA unui „PROCES-VERBAL”.
ASTA E!
Și-a cam meritat-o sergentul-major și o să-și binemerite cu prisosință toate șuturile în kur ce o să și le ia din cauza atitudinii sale duplicitare, mitomane, abuzive și egomaniace.
„Always the mouth beat the ass!” cum spunea un amic de-al meu din Inglitera, unu' Șecspir!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Plăcintă cu spanac ca la Muntele Athos Rețeta ce urmează mi-a fost „dăruită” de unul dintre cei mai cunoscuți monahi de pe Muntele Athos din zilele noastre. Nu, nu este unul dintre acei schimnici duhovnici, căutați de toată lumea pentru vorbele-i înțelepte. Părintele... Citeşte