Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 apr 2015 - Anul XX, nr. 86 (5898)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Profesori şi elevi din Republica Moldova, în vizită la Liceul Tehnologic Cajvana

Joi, 16 Aprilie 2015 (17:18:19)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Liceul Tehnologic Cajvana a fost în această săptămână gazda unui grup de cadre didactice şi elevi de la Liceul Teoretic “Pan Halippa” din Edineţ, Republica Moldova, însoţiţi de directorul adjunct, profesorul Marin Rusu. Vizita de curtoazie este cuprinsă ca activitate în cadrul proiectului educaţional “Conexiuni de suflet”, demarat în acest an şcolar, când la Edineţ a fost semnat protocolul de colaborare între cele două licee. Prof. înv. primar Lidia Loredana Seserman, responsabilă cu promovarea imaginii Liceului Tehnologic Cajvana, ne-a spus că „proiectul a fost iniţiat din nevoia de a face un mic pas spre inima fraţilor noştri de peste Prut şi sperăm să fie un mod de a ne apropia tot mai mult unii de alţii. Oaspeţii au fost întâmpinaţi cu pâine, sare şi urări de bun venit, după care au făcut cunoştinţă cu profesorii şcolii gazdă şi au vizitat sălile de clasă ale unităţii de învăţământ şi stejarul multisecular cu care localnicii se mândresc. Fără nici o excepţie, toţi s-au arătat încântaţi de condiţiile în care învaţă atât copiii din Cajvana, cât şi cei din împrejurimi”. Directorul Liceului Tehnologic Cajvana, profesorul Nicolae Robu, ne-a spus că „pentru noi este o plăcere să îi găzduim pe colegii noştri din Republica Moldova, să le arătăm condiţiile în care se învaţă la noi şi frumuseţile Cajvanei. A doua întâlnire din cadrul proiectului, precum şi celelalte activităţi ce se vor desfăşura, vor fi, credem noi, o experienţă plăcută pentru toată lumea, dar şi o oportunitate de regăsire a românilor de pe cele două maluri ale Prutului în cadrul aceluiaşi stat”. Următoarea activitate se doreşte a fi vizita elevilor şi profesorilor din Cajvana la Edineţ, ocazie cu care se vor dona cărţile strânse în cadrul campaniei “Donează carte românească”, campanie aflată în plină desfăşurare la Cajvana.Toţi cei care vor să mai doneze cărţi pentru fraţii de peste Prut o pot face aducându-le la biblioteca Liceului Tehnologic Cajvana, localitatea Cajvana, judeţul Suceava, cod. 727100. Pentru informaţii suplimentare referitoare la donaţie şi punctul de colectare a cărţilor, apelaţi numărul 0230 539 090 (secretariat), accesaţi pagina de Facebook a Liceului Tehnologic Cajvana sau adresa de e-mail gscajvana@yahoo.com.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Profesori şi elevi din Republica Moldova, în vizită la Liceul Tehnologic Cajvana.
 Vizualizări articol: 1534 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Profesori şi elevi din Republica Moldova, în vizită la Liceul Tehnologic Cajvana0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Plăcintă cu spanac ca la Muntele Athos Rețeta ce urmează mi-a fost „dăruită” de unul dintre cei mai cunoscuți monahi de pe Muntele Athos din zilele noastre. Nu, nu este unul dintre acei schimnici duhovnici, căutați de toată lumea pentru vorbele-i înțelepte. Părintele... Citeşte