Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 apr 2015 - Anul XX, nr. 86 (5898)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Instalaţie multimedia, la „Uzina de Apă” Suceava

Joi, 16 Aprilie 2015 (11:38:10)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Scriitorul și artistul multimedia Florin Dan Prodan prezintă vineri, 17 aprilie, la ora 17.00, la Centrul de Arhitectură, Cultură Urbană și Peisaj „Uzina de Apă” Suceava (str. Apeductului nr.4 - zona Calea Unirii), o instalație circumscrisă genericului „Inside Zone”, inspirată de opera cinematografică a lui Andrei Tarkovski.Instalația multimedia a fost expusă inițial în iulie anul trecut la Copenhaga, în Galeria „Sydhavn Station”, cu suportul Danish Arts Council. Evenimentul este organizat de Cenaclul „Zidul de Hârtie”, Ordinul Arhitecților din România - Filiala Nord - Est și Asociația Culturală Artfest.Cinci spații ale „Uzinei de Apă” Suceava vor găzdui diverse canale audio sau video cu fragmente din filmele „Călăuza”, „Solaris”, precum și un scurt metraj intitulat „Poetry of fine waters”, produs de artistul Caro Krebietke (Germania) și poeta Nicola Yeeles (Marea Britanie), în România, în stațiunea Borsec, în timpul unei rezidențe artistice organizată de Cenaclul „Zidul de Hârtie”. Instalația include diverse obiecte cu valoare simbolică ce sugerează un posibil itinerar spiritual sau un labirint în al cărui centru s-ar putea afla Camera Dorințelor, spațiul căutat de Scriitor și Profesor, personaje ale filmului „Călăuza”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Instalaţie multimedia, la „Uzina de Apă” Suceava.
 Vizualizări articol: 1251 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Instalaţie multimedia, la „Uzina de Apă” Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Plăcintă cu spanac ca la Muntele Athos Rețeta ce urmează mi-a fost „dăruită” de unul dintre cei mai cunoscuți monahi de pe Muntele Athos din zilele noastre. Nu, nu este unul dintre acei schimnici duhovnici, căutați de toată lumea pentru vorbele-i înțelepte. Părintele... Citeşte