Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 feb 2015 - Anul XX, nr. 29 (5841)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Marfă de contrabandă, confiscată de poliţişti în urma unor controale în trafic şi în zone comerciale

Vineri, 6 Februarie 2015 (12:10:54)
În cadrul unei acțiunii pe linia prevenirii și combaterii actelor de contrabandă, desfăşurată joi, a fost efectuat un control într-o zonă comercială din municipiul Rădăuți, fiind identificată o încăpere folosită la depozitarea mărfurilor de către cetățeni ucraineni care efectuează acte de comerț ambulant.Au fost identificate persoanele care aveau depozitate mărfuri în această locație, respectiv M.R., de 52 ani, P.K., de 25 ani, şi D.O., de 58 ani, toţi din Ucraina.În încăpere, au fost găsite 690 de pachete de țigarete de diferite mărci de proveniență Republica Ucraina, Moldova și duty-free, și 17 sticle de vodcă de proveniență Republica Ucraina.De asemenea, în incinta zonei comerciale au fost identificați B.C., de 40 ani, și S.M., de 59 ani, ambii din municipiul Rădăuţi, care dețineau în vederea comercializării cantitatea de 42 de pachete de țigarete, respectiv 156 de pachete de țigarete de diferite mărci de proveniență Republica Ucraina, Moldova și duty-free.Cantitatea totală de 17.760 țigarete, în valoare de aproximativ 8.800 lei, și băuturile alcoolice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.Acţiunea a continuat şi în trafic, un echipaj rutier de la Poliţia municipiului Suceava, oprind pe Calea Unirii din localitate, autoturismul condus de S.G., de 24 ani, din localitate.Conducătorul auto era însoţit de B.M., de 29 ani, din municipiul Suceava, şi de M.E., de 21 ani, din Zvoriştea.În urma controlului autovehiculului, s-a constatat că pe bancheta din spate, într-o cutie de carton, se aflau 119 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană. Suspecţii au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Suceava, unde, în urma controlului amănunţit al autovehiculului, în portbagaj au mai fost identificate 12 recipiente din plastic de 2 l fiecare, neinscripţionate, ce conţin un lichid incolor, ce pare a fi alcool. Autoturismul a fost indisponibilizat, urmând a se dispune sechestrul asigurătoriu asupra acestuia, iar ţigările şi recipientele au fost ridicate în vederea confiscării.Cercetările sunt continuate de Poliţia municipiului Suceava, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, cu cei trei suspecți în stare de libertate.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marfă de contrabandă, confiscată de poliţişti în urma unor controale în trafic şi în zone comerciale.
 Vizualizări articol: 1532 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marfă de contrabandă, confiscată de poliţişti în urma unor controale în trafic şi în zone comerciale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Așchii cu vin Cu aluaturile dulci pătrundem în zona gusturilor cizelate. Mâncăm plăcinte, foitaje., cornulețe și alte „cofeturi” nu doar pentru că organismul are nevoie de zahăr. E clar că ele ne plac. Așa de mult, încât am... Citeşte