Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 feb 2015 - Anul XX, nr. 29 (5841)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Liberalii din fostul PNL consideră că orice afirmaţie legată de viitorul candidat pentru Primăria Sucevei este deplasată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalii din fostul PNL Suceava consideră că în momentul de faţă orice afirmaţie cu privire la viitorul candidat din partea noului PNL pentru Primăria municipiului reşedinţă de judeţ este deplasată. Anunţul a fost făcut de secretarul general al fostei Organizaţii Judeţene Suceava a PNL, Dan Roibu, care a declarat că liberalii realizează un sondaj de opinie „de utilitate internă”, care are ca scop cunoaşterea modului cum se poziţionează liderii locali în preferinţele alegătorilor, una dintre întrebări fiind legată de preferinţele sucevenilor pentru viitorul primar al Sucevei. Dan Roibu a spus că până în momentul de faţă pe primele locuri se află deputatul Sanda-Maria Ardeleanu, viceprimarii Ovidiu Doroftei şi Lucian Harşovschi, dar şi liderii liberali Ioan Balan şi Alexandru Băişanu. Singurul social-democrat care apare în sondajul comandat de PNL, potrivit spuselor lui Dan Roibu, ar fi consilierul local Tiberius Brădăţan.

„Având atâtea preferinţe, considerăm ca deplasată orice pronunţare asupra numelui viitorului candidat din partea PNL pentru Primăria Sucevei”, a declarat secretarul general al fostului PNL Suceava. El a adăugat că liberalii consideră ca nefiind corecte apariţiile în mass-media cu privire la problemele interne ale noului PNL, fără a fi consultate ambele părţi, respectiv fostul PNL şi fostul PDL. Dan Roibu a spus că un exemplu în acest sens ar fi componenţa viitorului Comitet Judeţean Executiv al PNL Suceava, în care foştii liberali ar avea 12 reprezentanţi.

El a prezentat modul în care s-ar calcula numărul de membri în viitorul Comitet Judeţean, susţinând în cele din urmă că foşii liberali suceveni ar urma să aibă 13 membri. „Recunoaştem că sunt nişte discuţii la nivel central cu privire la participarea domnului deputat Radu Surugiu în acest comitet, el vrând să plece la Neamţ cu mandatul dat de noi, de oamenii din judeţul nostru”, a afirmat Dan Roibu. În final, el a făcut un apel la diplomaţie în procesul de fuziune dintre PNL şi PDL, lucru susţinut şi de copreşedintele noului PNL, senatorul Gheorghe Flutur.

„Reiterăm tuturor condiţiile impuse de conducerea noului PNL, chiar personal de către domnul senator Gheorghe Flutur, de a fuziona fără a crea conflicte locale prin declaraţii belicoase şi nesusţinute practic, care ar leza demnitatea unei părţi a membrilor de partid. Lucrurile trebuie făcute cu diplomaţie pentru a realiza o organizaţie puternică. O organizaţie care să satisfacă cerinţele electoratului, şi care să conducă efectiv, în detrimentul PSD, administraţiile locale şi administraţia judeţeană”, a afirmat Dan Roibu.

El a mai precizat că fostul PNL a început să-şi refacă filialele locale, astfel încât procedura de înfiinţare a Comitetelor Executive Locale să fie finalizată până la data de 31 martie 2015. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii din fostul PNL consideră că orice afirmaţie legată de viitorul candidat pentru Primăria Sucevei este deplasată.
 Vizualizări articol: 1969 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Liberalii din fostul PNL consideră că orice afirmaţie legată de viitorul candidat pentru Primăria Sucevei este deplasată1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :) trimis de
( 6 feb 2015, 11:07:20
părul deştept, părăseşte capul prost.
2.   Ipocriti si farisei trimis de
( 6 feb 2015, 11:47:57
astia pupa unde au scuipat si flegmat!!!
2.1  RE: Ipocriti si farisei trimis de
( 6 feb 2015, 16:08:20
Era singura modalitate de a deveni un votant PSD.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Așchii cu vin Cu aluaturile dulci pătrundem în zona gusturilor cizelate. Mâncăm plăcinte, foitaje., cornulețe și alte „cofeturi” nu doar pentru că organismul are nevoie de zahăr. E clar că ele ne plac. Așa de mult, încât am... Citeşte