Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 feb 2015 - Anul XX, nr. 29 (5841)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Bani otrăviţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

A fost sau nu CFR Cluj depunctată cu o poală de puncte? A ajuns sau nu pe ultimul loc, aşa cum am tot fost bombardaţi cu ştiri din cele mai diverse medii? Întreb pentru că, dacă luăm informaţia de bună – şi de ce n-am lua-o, că doar „serviciile” au cu totul alte trebi, iar mediafaxu’ continuă să dea ştiri şi în absenţa celui poreclit Croatu’– atunci de ce nimeni n-a operat modificarea în clasament? Intri pe site-ul federaţiei, CFR tronează tot sub tron, adică pe locul 2. Intri şi pe site-ul Ligii, la fel. Deh, funcţionarii, îţi zici, deşi destui ziarişti şi-au găsit loc prin birouri. Îţi dai seama că şi ziariştii rămaşi ziarişti suferă de aceeaşi suficienţă atunci când intri pe site-urile de sport, pe gsp.ro, pe prosport.ro etc. Acest „etc” nu e pus de formă, chiar am intrat pe multe altele, pe care n-are rost să le mai enumăr aici. Nimeni, nicăieri, nu schimbase clasamentul! Nu-i vorbă, până la urmă e trist că s-a ajuns la penalizare, punctele alea au fost adunate pe teren, în ciuda oricăror previziuni, poate chiar în ciuda conducerii, care n-avea bani pentru chestiuni curente, darmite pentru prime la victorii. Întâiul merit este al lui Miriuţă, pe care l-am judecat greşit la începutul campionatului, acesta reuşind să-şi apropie jucătorii şi să-i facă să joace de ruşinea lui. Nu-i vorbă, şi el le-a arătat mereu la conferinţele de presă că e de-al lor. E prea blând să spunem că fosta campioană şi recordmenă pentru România a punctelor obţinute în grupele Ligii Campioanelor este lăsată să moară, mai degrabă este împinsă să moară. Din păcate, CFR-ul a ajuns să valoreze mai mult moartă decât vie. Privind înapoi cu tristeţe, ne dăm seama că banii din Liga Campionilor au otrăvit mai multe echipe. Unirea Urziceni a dispărut în neant, iar Oţelul se zbate să rămână în prima ligă după ce-a fost aproape lapidat de Adamescu, fie primit acolo unde-i este locul. Acum e rândul CFR-ului şi faptul că Steaua rămâne de una singură s-ar putea să nu-i priască.

Ziua în care Hagi a împlinit 50 de ani a fost marcată cu mult festivism. Din acest colţ de rubrică, mă alătur şi eu celor care au plâns în’94, sperând că poate n-au trecut pe lângă ocazia unică a unei vieţi, şi spun doar atât: Mulţi ani, Gicane!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bani otrăviţi.
 Vizualizări articol: 1465 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Bani otrăviţi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Așchii cu vin Cu aluaturile dulci pătrundem în zona gusturilor cizelate. Mâncăm plăcinte, foitaje., cornulețe și alte „cofeturi” nu doar pentru că organismul are nevoie de zahăr. E clar că ele ne plac. Așa de mult, încât am... Citeşte