Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 feb 2015 - Anul XX, nr. 29 (5841)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Ce se caută?

Percheziţii la locuinţa lui Ionuţ Vartic, fostul şef al Gărzii Financiare, dar şi la domiciliul patronului firmei Valea Obcinilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O misterioasă acţiune s-a derulat ieri în mai multe locaţii din judeţul Suceava şi a vizat nu doar afacerişti, ci şi persoane care ocupă funcţii de conducere în cadrul unor instituţii ale statului. Potrivit mai multor surse, una dintre percheziţii a avut loc în localitatea Cumpărătura, la domiciliul lui Ionuţ Vartic, fostul şef al Gărzii Financiare Suceava, actual şef al Serviciului Nr. 7 din cadrul Direcţiei Regionale Antifraudă Suceava. O a doua percheziţie s-a derulat la locuinţa de lângă Lidl aparţinând omului de afaceri Cornel Ciuchea, administratorul firmei Valea Obcinilor.

Toate informaţiile arată că acţiunea a fost coordonată de procurorii structurii centrale a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, instituţie care în mod surprinzător nu a dat nici un comunicat vizavi de acţiunile de la Suceava.

La mijloc se pare că ar fi vorba de afaceri ilegale cu produse accizabile, în special alcool. De altfel, Ionuţ Vartic, în calitate de şef al Serviciului Nr. 7 din cadrul Direcţiei Regionale Antifraudă Suceava, are ca atribuţii de serviciu tocmai combaterea infracţiunilor pe linie de accize.

După câte se pare, acţiunea de ieri este premergătoare unui „iureş” mai mare care va viza şi alţi afacerişti cunoscuţi din Suceava, dar şi persoane cu funcţii importante la nivel naţional, care au conexiuni în domeniul produselor accizabile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Percheziţii la locuinţa lui Ionuţ Vartic, fostul şef al Gărzii Financiare, dar şi la domiciliul patronului firmei Valea Obcinilor.
 Vizualizări articol: 6233 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Percheziţii la locuinţa lui Ionuţ Vartic, fostul şef al Gărzii Financiare, dar şi la domiciliul patronului firmei Valea Obcinilor5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DOSARUL LUNGU trimis de
( 6 feb 2015, 14:32:21
Draga radule, dovezile de care intrebi sunt la vedere, oricine vrea sa aplice legea penala o poate face maine la ora 6 dimineata la primaria suceava!
Cum spuneam pe calea unirii de ceva aninu primeste nimeni autorizatie de constructie, DAR BETTY YCE POATE, cum? De ce? Sa se faca cercetari, de cand e data autorizatia, de cand ginerele primarului e angajat contabil direct de pe bancile facultatjii la betty. Sunt constructii construite pe calea unirii ilegal carora li sa dat ordin de demolare de la primarie.
Am si dovezi concrete insemnand hartii, copii dupa anumite imobile din oras in blocuri noi prin care unii dezvoltatori ii cedeaza familiei primarului la preturi in pierdere sute de metrii patrati. As vrea sa i le predau omului care il iubeste cel mai mult pe primarily, domnule Flutur datimi o adresa sa vi le trimit!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Așchii cu vin Cu aluaturile dulci pătrundem în zona gusturilor cizelate. Mâncăm plăcinte, foitaje., cornulețe și alte „cofeturi” nu doar pentru că organismul are nevoie de zahăr. E clar că ele ne plac. Așa de mult, încât am... Citeşte