Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 feb 2015 - Anul XX, nr. 29 (5841)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ţigări cu destinaţia Irlanda, găsite cu ajutorul câinelui poliţiei

Vineri, 6 Februarie 2015 (11:44:41)
Joi, în urma unor activităţi specifice şi a acţiunilor investigative desfăşurate, poliţiştii Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice - Compartimentul de investigare a criminalităţii economice Gura Humorului, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Gura Humorului, au procedat la efectuarea unui control asupra unui autocar de transport persoane pe rută internaţională, fiind controlaţi toţi pasagerii.La activităţile desfăşurate a fost folosit şi câinele de serviciu pentru detectare tutun. În acest sens, în parcarea unui hotel situată la intrarea în oraşul Gura Humorului, a fost identificat autocarul, care circula pe relaţia Rădăuţi - Dublin (Irlanda).La solicitarea poliţiştilor, toţi cei 18 pasageri aflaţi în interiorul autobuzului au coborât şi au scos din cala autovehiculului bagajele personale.„Urmare a utilizării câinelui de serviciu şi procedându-se la legitimarea fiecărui pasager în parte şi la verificarea amănunţită a bagajelor s-a constatat faptul că N.F., de 21 ani, din comuna Frătăuţii Vechi, deţinea în 2 geamantane cantitatea de 1.000 pachete cu ţigarete de provenienţă extracomunitară şi 600 pachete cu ţigarete de provenienţă Ucraina, iar C.V., de 28 ani, din oraşul Vicovu de Sus, deţinea cantitatea de 80 pachete cu ţigarete, de provenienţă Ucraina”, se precizează în comunicatul poliţiei.S-a procedat la ridicarea în vederea continuării cercetărilor a tuturor celor 1.680 pachete ţigări de provenienţă extracomunitară. Fiind întrebat despre provenienţa ţigărilor de provenienţă extracomunitară, N.F. a declarat că i-au fost aduse în dimineaţa aceleiaşi zile de un cetăţean ucrainean, pe care nu-l cunoaşte, dar cu care a mai discutat anterior, în autogara din municipiul Rădăuţi, urmând a le transporta în Dublin (Irlanda), iar pentru acest lucru a primit la plecare suma de 350 euro, urmând ca la întoarcerea în ţară să mai primească 300 euro.Celălalt tânăr a declarat că ţigările le-a cumpărat din piaţa oraşului Vicovu de Sus şi le transporta în Irlanda.Cercetările sunt continuate cu suspecţii în libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă’, urmând a fi stabilită întreaga activitate infracţională şi eventualele conexiuni infracţionale cu alte persoane de pe teritoriul ţării sau din străinătate.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţigări cu destinaţia Irlanda, găsite cu ajutorul câinelui poliţiei.
 Vizualizări articol: 1897 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ţigări cu destinaţia Irlanda, găsite cu ajutorul câinelui poliţiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 6 feb 2015, 12:53:29
verificatii si autocarele cu destinatia anglia pleaca tixite cu tigarii

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Așchii cu vin Cu aluaturile dulci pătrundem în zona gusturilor cizelate. Mâncăm plăcinte, foitaje., cornulețe și alte „cofeturi” nu doar pentru că organismul are nevoie de zahăr. E clar că ele ne plac. Așa de mult, încât am... Citeşte