Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 nov 2014 - Anul XIX, nr. 255 (5764)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accidente provocate de şoferi beţi

Duminică, 2 Noiembrie 2014 (12:04:28)
Sâmbătă, la ora 17.22, pe drumul comunal Bahnă din localitatea Voitinel, un bărbat de 33 de ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară, chiar dacă nu posedă permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice, nu a păstrat distanța regulamentară față de autoutilitara care circula în fața sa, condusă de un localnic de 51 ani, intrând în coliziune faţă-spate cu acesta. În urma impactului, autoutilitara care circula regulamentar a fost proiectată într-un minor de 8 ani, localnic, care circula regulamentar pe bicicletă în fața sa. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorului.După producerea accidentului, bărbatul de 33 de ani a părăsit locul faptei, deplasându-se la domiciliu, de unde a revenit la faţa locului după circa 30 minute.„Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru bărbatul de 51 de ani și de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 33 de ani, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, se precizează în comunicatul poliţiei. Aproximativ o oră mai târziu, pe DC 35C, la intrarea în localitatea Grămești, un bărbat de 34 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul, a surprins și accidentat uşor o femeie de 67 ani, din comuna Bălcăuți, care circula regulamentar pe partea stângă a sensului de mers al autovehiculului, împreună cu soţul ei, aceștia neavând elemente reflectorizante pe îmbrăcăminte.„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, se precizează în comunicatul poliţiei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accidente provocate de şoferi beţi.
 Vizualizări articol: 1609 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Accidente provocate de şoferi beţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei