Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 oct 2014 - Anul XIX, nr. 238 (5747)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Urmărire în trafic şi focuri de armă pentru oprirea unei autoutilitare pline cu ţigări de contrabandă

Luni, 13 Octombrie 2014 (15:09:17)
Poliţiştii suceveni au fost nevoiţi să execute 8 focuri de armă asupra a două vehicule implicate în transportul de ţigări de contrabandă, în urma acţiunii fiind confiscate 35.500 pachete de ţigări, în valoare de 355.000 lei, şi fiind indisponibilizat un vehicul în valoare de 4.000 euro.În noaptea de duminică spre luni, la ora 02.30, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Fundu Moldovei şi din cadrul Postului de Poliţie Breaza au obţinut informaţii că dinspre comuna Izvoarele Sucevei urma să vină un autovehicul încărcat cu ţigări de contrabandă.Agenţii de poliţie au procedat la interceptarea vehiculului pe DJ 175, pe raza comunei Fundu Moldovei, înspre Câmpulung Moldovenesc. La apariţia autoutilitarei poliţiştii au pornit semnalele luminoase, efectuând semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care s-a trecut la urmărirea acesteia.Întrucât şoferul autoutilitarei a accelerat, poliţiştii au tras 6 focuri de armă, 4 de somaţie şi 2 spre autoutilitară. Pe timpul urmăririi un alt autoturism a pătruns pe drum şi s-a interpus între autoutilitară şi autospeciala de poliţie, efectuând manevre de blocare în trafic.Agenţii de poliţie au continuat urmărirea, intrând pe DN 17, direcţia Pojorâta-Vatra Dornei, efectuând alte 2 focuri de somaţie asupra autoturismului care s-a interpus în urmărire, conducătorul acestui autovehicul refuzând să oprească.Având în vedere această situaţie, au fost alertate echipajele de poliţie arondate Poliţiei municipiului Vatra Dornei.Ulterior, autoturismul care s-a interpus în urmărire a fost localizat, iar şoferul acestuia a fost identificat în persoana unui tânăr de 25 ani, domiciliat în comuna Moldova Suliţa şi cu reşedinţă în municipiul Vatra Dornei.De asemenea, autoutilitara a fost identificată într-o parcare de la intrarea în satul Valea Putnei, comuna Pojorâta. Vehiculul a fost transportat la Poliţia Câmpulung Moldovenesc. În interior au fost identificate 67 de baxuri de ţigări de provenienţă extracomunitară (35.500 pachete), valoarea aproximativă a ţigărilor fiind de 355.000 lei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Urmărire în trafic şi focuri de armă pentru oprirea unei autoutilitare pline cu ţigări de contrabandă.
 Vizualizări articol: 2596 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Urmărire în trafic şi focuri de armă pentru oprirea unei autoutilitare pline cu ţigări de contrabandă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei