Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 oct 2014 - Anul XIX, nr. 238 (5747)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mesaj

Balan îi transmite lui Lungu să lase deoparte politica şi să facă administraţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul democrat-liberalilor din municipiul Suceava, deputatul Ioan Balan, îi transmite primarului municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, să lase deoparte politica şi să facă administraţie. Balan a adus în prim-plan problema lipsei apei calde şi a căldurii în locuinţele sucevenilor racordaţi la sistemul centralizat de termoficare, situaţie de care în opinia sa vinovat se face primarul Ion Lungu.

”În ultima lună primarul Ion Lungu a fost extrem de preocupat să facă politică şi să convingă prin presiuni şi şantaj consilieri de la PDL şi PNL să treacă la PSD. În toată această  perioadă a ştiut de problemele cu apa caldă şi căldura, dar a preferat să facă politică în interes personal în loc să se preocupe ca sucevenii să aibă apă caldă şi căldură în apartamente. Este un act de cinism faţă de suceveni. Nepăsarea şi aroganţa cu care primarul Ion Lungu tratează problemele acestea de interes major pentru oameni ne fac să ne întrebăm dacă este cu adevărat reprezentantul sucevenilor sau doar un politician mărunt care pune interesul politic personal înaintea marilor probleme ale urbei”, a declarat Ioan Balan.

El îi aminteşte primarului Lungu că iarna bate la uşă şi că are obligaţia să asigure serviciile comunitare la normele impuse. ”Vreau să-i amintesc domnului primar Ion Lungu că după luna octombrie vine luna noiembrie, adică iarna. Nu de alta dar s-ar putea să avem străzile blocate de la câţiva fulgi de zăpadă, iar domnul primar să iasă să ne spună că sucevenii care sunt nişte puturoşi nu ies cu lopeţile să cureţe trotuarele şi eventual străzile. Chiar dacă mai este un an şi jumătate până îşi încheie mandatul, primarul Ion Lungu are obligaţia să asigure serviciile comunitare la normele impuse şi să asigure apă caldă şi căldură pentru sucevenii care l-au votat sau nu”, a încheiat deputatul Ioan Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Balan îi transmite lui Lungu să lase deoparte politica şi să facă administraţie.
 Vizualizări articol: 2230 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.1 din 7 voturi
Balan îi transmite lui Lungu să lase deoparte politica şi să facă administraţie2.157

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mare e gradina ta Doamne trimis de
(13 oct 2014, 11:45:33
Am ajuns sa o vad si pe aceasta,pana mai ieri se tineu de dupa gat si se pupau pe bot si acum se scuipa,mare dreptate a avut cel care a zis ca politica e mare curva,asa este.
2.   Comentariu trimis de
(13 oct 2014, 12:37:20
cu actualii oameni din conducerea pnl+pdl ,struto/camila rezultata ,PNL, este la un pas de dezastru.mai exact peste o luna .
2.1  RE: Comentariu trimis de
(13 oct 2014, 16:02:04
Corect. PNL cu mai mult decat hidosul PDL nu poate fi votat de mine. Adica sa-l votez pe Base? Dar nici PSD. Deci PA.
3.   :) trimis de
(13 oct 2014, 12:48:17
Iohannis PREŞEDINTE!!!
4.   Compromisul trimis de
(13 oct 2014, 13:02:01
În politică dar şi-n alte domenii,toată situaţia se schimbă atunci când intervin banii.
Banii nu au miros iar afacerile nu au culoare politică;sunt cazuri de politicieni ce se ceartă între ei pe sticlă iar în realitate sunt prieteni.
Şi în sfârşit-ce aţi zice de o coabitare a lui Iohanis cu Ponta,sau invers ?
5.   Domnul Lungu nu a facut administratie never trimis de
(13 oct 2014, 13:20:45
Fraza din titlu nu are sens.Domnul Lungu nu a facut administratie niciodata.Daca te uiti cum arata orasul iti dai seama imediat.In afara de mizerie si de faptul ca strazile nu sunt asfaltate,in ultimul timp au mai intervenit cateva probleme grave.E vorba de caldura si apa calda.E vorba de licitatiile pentru curatenia orasului,pentru transportul si distributia agentului termic.E vorba de haloimisul care exista pe firul Termica,Bioenergy ,primarie si cetateni.Toate aceste lucruri ar indica ca situatia administratiei locale e scapata de sub control si se instaureaza incet incet haosul.
6.   Domnul Lungu nu a facut administratie never trimis de
(13 oct 2014, 13:28:44
Domnul Lungu a fost de doua ori la Dumbraveni sa-i pupe mana lui Ponta(prima oara era in concediu de odihna).E un maxim al devotamentului de partid,sa fii in concediu de odihna si sa te prezinti totusi sa faci pupaciunile.Domnul Lungu a dus lupte aprige sa instaureze majoritatea PSD in Consiliu local si ca viceprimarul Doroftei sa plece daca nu pleaca de la PNL.Apoi domnul Lungu a tot inceput sa faca promisiuni electorale pe teme expirate demult.Ca face Piata Centrala,ca face Curtea Domneasca,ca face cinematograf 3D,ca face nu stiu ce superstadion nu stiu unde,ca face complexul de distractie de langa uzina,ca face reabilitarea retelelor de termoficare.Sunt teme vechi pe care le repeta mereu.
7.   Domnul Lungu nu a facut administratie never trimis de
(13 oct 2014, 13:33:41
Interesant e ca pana acum domnul Lungu spunea ca va face toate aceste minunatii cu fonduri europene.In ultimul timp vorbeste de IMPRUMUTURI pe care Primaria e musai sa le faca.Pai cum asa domnul Lungu?N-ai vorbit matale cu domnul Ponta?Stim ca domnu Dragnea a dat primarilor 2 miliarde de lei ,bani taiati de la coparticipari fonduri europene si investitii.Pai si noi nika???Noi trebuie sa ne imprumutam la banci?e frumos asa?
8.   ,,Alesii” nostri au alte preocupari, ale lor! trimis de
(13 oct 2014, 14:13:39


Suntem în ţara din care Caragiale a fugit exasperat, ţara în care Eminescu şi-a pierdut minţile, ţara care a refuzat, iresponsabil, oferta făcută de Brâncuşi, la bătrîneţe: aceea de a-şi lăsa întreaga operă compatrioţilor săi. Ţara care şi-a omorît elitele în puşcărie, ţara în care n-au mai vrut să se întoarcă Mircea Eliade, Cioran, Eugen Ionescu, George Enescu. Ţara din care pleacă, mereu, tineri excepţionali şi nu doar ca să se căpătuiască, ţara care furnizează Europei milioane de muncitori cu ziua, prost utilizaţi şi prost plătiţi la ei acasă. Nu pot decît să sper că, sub această pojghiţă de mizerie, există şi o altă ţară, ţara unor oameni cuviincioşi şi cinstiţi, ţara celor care ştiu să se respecte între ei şi să nu se lase manipulaţi de cîteva trupe barbare de oameni stricaţi şi stricători de suflete.” Andrei Plesu
9.   COMBINATII PE SPATELE CONTRIBUABILULUI trimis de
(13 oct 2014, 14:49:49
Ideea care nu o inteleg e alta:
1. De ce atatea revizii vara si totusi se ivesc probleme cu reteaua
2. De ce inainte se putea furniza apa calda si caldura si acu de cand cu Bioenergy nu se mai poate ? Care este avantajul Bioenergy? Sau nu conteaza decat profitul unei firme private care cauta profit din orice si care cel mai probabil a investit serios sa prinda acest "capitol" si care nu ne vede doar sub forma de cifre in lei.
3. Se stie si se stia ca exista rau platnici. In conditiile astea cum s-au facut calculele pentru ca locatarii sa beneficieze de conditii decente?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei