Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 aug 2014 - Anul XIX, nr. 185 (5694)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Peste 600 de amenzi în trei zile de controale în trafic

Marţi, 12 August 2014 (11:01:40)
În perioada 9-11 august, Serviciul Rutier Suceava – IPJ Suceava, împreună cu biroul/formaţiunile de profil din teritoriu, a desfăşurat acţiuni tematice pe drumurile publice din judeţ, fiind aplicate 617 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 201.610 lei. Au fost constatate 9 infracţiuni din care: 1 conducere cu permisul reţinut, 5 alcoolemii, 1 conducere fără permis, 1 conducere auto neînmatriculat, 1 conducere auto cu numere false.În cadrul acţiunii au fost reţinute 44 de permise de conducere, din care pentru alcool 6, pentru depăşirea vitezei 15, 15 pentru depăşiri neregulamentare şi 8 pentru alte abateri.Au fost retrase 19 certificate de înmatriculare, toate pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice. În vederea depistării celor care conduc vehicule sub influenţa băuturilor alcoolice au fost testaţi cu etilotestul 532 de conducători auto, pentru cinci şoferi fiind întocmite dosare penale. Poliţia dă ca exemplu cazul lui Nicolae A., de 30 ani, din Vatra Dornei, care a condus autoturismul pe str. Mihai Eminescu din localitate, fără a poseda permis de conducere, în timp ce avea o alcoolemie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.Constantin G., de 20 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, a condus autoturismul în localitate, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.Cătălin N., de 42 ani, din Câmpulung Moldovenesc, a condus autoturismul pe DN 17, în localitatea Stroiesti, având permisul de conducere suspendat din data de 04.08.2014. Neculai T., de 58 de ani, a condus autoturismul pe str. Calea Unirii din Suceava, având o concentraţie de 0,63 alcool în aerul expirat. Maria C., de 31 ani, din mun. Cluj, a condus autoturismul pe DN2 cu 169 km/h. Vasile S., de 43 ani, din oraşul Vicovu de Sus, a condus autoturismul pe DJ 209 G, pe raza comunei Straja, cu viteza de 107 km/h în localitate. Daniel H., de 24 ani, din Suceava, a condus autoturismul pe str. Cuza Vodă din localitate cu viteza de 124 km/h (+74), limita de viteză fiind stabilită de administratorul drumului la 50 km/h.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 600 de amenzi în trei zile de controale în trafic.
 Vizualizări articol: 1302 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 600 de amenzi în trei zile de controale în trafic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei