Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 mai 2014 - Anul XIX, nr. 104 (5613)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident pe Aleea Lalelelor din municipiul Suceava

Vineri, 9 Mai 2014 (11:04:34)

Joi, la ora 19.04, la Spitalul Judeţean Suceava s-a prezentat o tânără de 18 ani, din judeţul Vaslui, care a declarat că a fost victima unui accident de circulaţie, iar conducătorul auto implicat în evenimentul rutier a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei.

În prezenţa poliţiştilor, victima a declarat faptul că la ora 18.00, în timp ce se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă a străzii Aleea Lalelelor, din municipiul Suceava, a fost lovită de un autovehicul ale cărui marcă şi număr de înmatriculare nu le-a reţinut, suferind vătămări corporale.

Aceasta a precizat că după impact şoferul a părăsit locul producerii accidentului.

Ulterior, la ora 21.20, la sediul Poliţiei municipiului Suceava s-a prezentat un bărbat de 69 ani, din municipiul Suceava, care a declarat faptul că în jurul orei 17.30, în timp ce conducea autoturismul pe Aleea Lalelelor a atins cu oglinda dreapta o persoană de sex feminin, ce se deplasa în calitate de pieton împreună cu alte trei persoane pe partea carosabilă.

După impact a oprit autoturismul şi a discutat cu persoana respectivă, aceasta declarându-i că nu a suferit leziuni, fapt pentru care conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, până în comuna Ilişeşti, pentru a duce mamei sale nişte medicamente, după care s-a prezentat la sediul Poliţiei municipiului Suceava pentru a anunţa evenimentul rutier.

Conducătorul auto și victima au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului”, se precizează în comunicatul poliţiei.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident pe Aleea Lalelelor din municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 2686 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Accident pe Aleea Lalelelor din municipiul Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei