Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 mai 2014 - Anul XIX, nr. 104 (5613)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iniţiativă

Băişanu propune egalizarea salariilor minime şi a pensiilor în ţările UE

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul liberalilor suceveni, deputatul Alexandru Băişanu, a anunţat că atât actualii, cât şi viitorii europarlamentari ai PNL vor susţine în Parlamentul European egalizarea salariilor minime şi a pensiilor pentru toţi cetăţenii din statele Uniunii Europene. Alexandru Băişanu a explicat, în cadrul unei conferinţe de presă, că aceasta este o idee proprie, care a pornit de la afirmaţia cancelarului Germaniei, Angela Merkel, care a propus ca toţi cetăţenii UE să plătească doar cinci taxe. „Le-am spus colegilor europarlamentari, cât şi candidaţilor la aceste alegeri, să susţină această idee pentru că este important să scăpăm de jugul taxelor. În România avem cele mai multe taxe. Fiecare român plăteşte taxe cât în patru ţări la un loc. Şi în condiţiile în care salariile şi pensiile românilor sunt mai mici, consider că şi taxele ar trebui să fie mai mici şi mai puţine. Numai că românii s-au trezit cu încă 35 de taxe impuse de Guvernul condus de Victor Ponta”, a declarat preşedintele PNL Suceava.

Alexandru Băişanu a spus că propunerea lui vizează ca pentru aceeaşi muncă prestată, cetăţenii Uniunii Europene să fie plătiţi la fel, indiferent de statul în care se află. El a arătat că dacă în ţările Uniunii Europene ar exista salarii şi pensii unice, s-ar rezolva o altă problemă importantă, şi anume migraţia forţei de muncă din fostele state socialiste către ţările din Vestul Europei. „Când salariile vor fi la fel, foarte mulţi români plecaţi acum la muncă în străinătate se vor întoarce acasă. Şi bani ar fi, dacă Executivul reduce taxele şi impozitele, astfel încât banii să ajungă în salarii. De asemenea, bani vor fi în situaţia în care Guvernul nu mai permite furturile din banii publici. Este nevoie de patrioţi la nivel politic, nu de hoţi”, a spus Alexandru Băişanu.

Liderul PNL Suceava a subliniat faptul că propunerea sa cu privire la echilibrarea salariilor şi pensiilor în ţările UE este susţinută de europarlamentarii liberali. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu propune egalizarea salariilor minime şi a pensiilor în ţările UE.
 Vizualizări articol: 1716 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Băişanu propune egalizarea salariilor minime şi a pensiilor în ţările UE2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Propun sa egalizati papagalii trimis de
( 9 mai 2014, 22:27:14
Papagalii din specii diferite tot papagali raman. Propun sa se amendeze papagalii daca prostia minima admisa in cazul lor este in crestere in iue.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei