Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 mai 2014 - Anul XIX, nr. 104 (5613)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sesizare

Nechifor a reclamat constructorul şoselei de centură a Sucevei pentru că n-a reluat lucrările

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Firma care trebuie să finalizeze lucrările la ruta ocolitoare a Sucevei a fost reclamată, ieri, la Ministerul Transporturilor şi la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, de către preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor. Motivul este că firma, SC Construcţii Feroviare Iaşi, nu-şi respectă angajamentele contractuale.

Preşedintele Nechifor a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că deşi în data de 7 mai ar fi trebuit reluate lucrările, pe şantier nu se întâmplă nimic. „Ieri (n.r. miercuri) reprezentanții firmei au fost la o discuţie la Consiliul Judeţean şi ne-au spus că se preocupă să înceapă, deşi ieri ar fi trebuit să reia lucrările. Nu au făcut organizare de şantier, nu au adus utilaje, oameni, nimic. Plata facturilor este la zi, fonduri pentru finalizarea lucrărilor sunt prinse în buget, nu au nici o scuză. Astăzi am informat în scris Ministerul Transporturilor şi CNADR despre această situaţie”, a afirmat Nechifor.

Lucrările la şoseaua de centură au început în 2008 şi ar fi trebuit finalizate în 2012. Din cauza unor probleme apărute pe parcurs au fost necesare lucrări suplimentare de consolidare a terenului, iar la această oră investiţia este realizată în proporţie de 80 la sută. Cele mai multe lucrări au rămas de executat între DN 17 şi DJ Suceava-Moara, iar cel mai avansat este tronsonul care uneşte E 85 din zona Pătrăuţi de E 576 în zona Şcheia. De asemenea, drumarii mai au de lucru şi la tronsonul DN2 de la Cumpărătura spre drumul judeţean Suceava-Moara. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor a reclamat constructorul şoselei de centură a Sucevei pentru că n-a reluat lucrările.
 Vizualizări articol: 2193 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 7 voturi
Nechifor a reclamat constructorul şoselei de centură a Sucevei pentru că n-a reluat lucrările3.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei