Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 mai 2014 - Anul XIX, nr. 104 (5613)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Cum scapă de stres un mare om de afaceri sucevean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Afacerile generează bani, care îi asigură întreprinzătorului un nivel de viaţă select. Dar afacerile generează şi stres, care îl înăcreşte pe bogătan, îl bagă în boale şi-i scurtează drumul spre viaţa de apoi.

Stresul depinde şi el de la om la om, în funcţie de clasa socială. Un fel de stres îl chinuieşte pe omul de rând, un altfel de stres îl hărţuieşte pe cel cocoţat pe culmile României. În concluzie, de stres trebuie să te aperi. Din când în când, o terapie este binevenită. Dar ce fel de terapie? Sportul? Lectura? Audiţiile muzicale? Mă tem că afaceriştii români sunt prea graşi pentru sport şi prea anticulturali pentru muzică şi lectură.

Un important om de afaceri sucevean are metoda lui personală de destresare. Cam o dată pe lună, trage o fugă la Iaşi. Undeva, la capătul oraşului, bine camuflat între copacii producători de ozon, este amplasat un motel cochet. Aici îşi ia un apartament. Cel mai scump. Cu jacuzzi, cu canapele primitoare şi mochetă pufoasă. Cu tot ce trebuie, începând cu discreţie totală.

Unde e ozon, jacuzzi, mochetă pufoasă şi discreţie, merge uns şi o fată frumoasă, sunteţi de acord? Aşa ar gândi o persoană cu aspiraţii modeste, nu şi concitadinul nostru. Care nu îşi împarte luxul cu o fată frumoasă, ci cu.... şapte.

Şapte fete, una mai ademenitoare ca cealaltă, toate studente la universităţile din Iaşi îl calmează cu goliciunea lor completă. De toate culorile şi formele, cu sâni mici ori mari, înalte sau micuţe. Două sunt blonde, alta e roşcată, în antiteză cu trei brunete cu părul lins şi una creaţă...

În mijlocul acestui grup vesel, petrece suceveanul nostru o zi sau două. Costă ceva, dar face. Frumoase şi zglobii atât cât trebuie, duduile îl ajută să dea de pe el stratul gros de stres. Iese dintre brazi întinerit, cu chef de viaţă, gata de noi şi strălucite afaceri.

Oameni de afaceri suceveni, dacă aţi ghicit cine este domnul în cauză, cereţi-i numărul de telefon al fetelor. Zău că merită.

 

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum scapă de stres un mare om de afaceri sucevean.
 Vizualizări articol: 2212 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 7 voturi
Cum scapă de stres un mare om de afaceri sucevean3.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Idei bune trimis de
( 9 mai 2014, 16:31:12
Draga scriitorule, iti multumim frumos pentru ideile tale bune...din pacate, mosul nostru s-a lacomit la cazare si a dat datele firmei pentru cazare si consumatie ca sa mai deduca ceva la cheltuieli si l-a turnat cineva din staff - ul pensiunii....dar iti multumesc pentru ideile pe care le dai si altora...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei