Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 apr 2014 - Anul XIX, nr. 86 (5595)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suspectul principal în cazul surorilor dispărute de la Rădăuţi a ajuns la spital

Marţi, 15 Aprilie 2014 (11:34:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dus luni noapte la audieri Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Vasile Lavric (57 de ani), principalul suspect în cazul celor trei surori dispărute de la Rădăuţi, a ajuns marţi dimineață la un spital din Bucureşti, după ce le-a spus anchetatorilor că i s-a făcut rău.

„Cred că este o creştere de tensiune. A fost adus de la Rădăuţi, drumul e lung, nu a mâncat, a băut doar puţină apă. La un moment dat a acuzat stări de greaţă şi ameţeală, însă i s-a dat o pastilă şi aparent îşi revenise. Ulterior avea privirea pierdută şi s-a decis transferarea acestuia la spital. Nu cred că este nevoie ca acesta să fie internat mai mult timp în spital”, a declarat Sorin Drăgan, avocatul din oficiu al rădăuţeanului.

Din ultimele informaţii, Vasile Lavric a fost reţinut pentru 24 de ore de către procurorul de caz.

Suspectul nu este acuzat în acest moment de moartea vreuneia dintre cele trei surori dispărute, ci de tentativă de omor. Concret, explică surse apropiate anchetatorilor, înainte de dispariţia uneia dintre surori, Vasile Lavric ar fi agresat-o pe aceasta, leziunile suferite atunci punându-i victimei viaţa în pericol.

Vă reamintim că una dintre surori, Iuliana, a dispărut în 1995, iar celelalte două, Nicoleta (fosta soţie a lui Vasile Lavric) şi Ramona (cu care suspectul are şi un copil), au dispărut în 2005, la o diferenţă de câteva luni.

Luni, poliţişti şi procurori de la Bucureşti au descins la Rădăuţi, iar într-un garaj de la atelierul auto al suspectului au găsit mai multe fragmente osoase, care urmează să fie expertizate de specialişti antropologi şi să fie comparate probele de ADN.

Rămâne de văzut dacă acele rămăşite osoase aparţin vreuneia dintre victime.

La rândul său, Vasile Lavric neagă în continuare acuzaţiile, susţinând că a fost ridicat abuziv. „Sunt în Italia”, le-a răspuns rădăuţeanul ziariştilor care l-au întrebat la intrarea în clădirea Parchetului General unde sunt ce s-a întâmplat cu cele trei surori.

Vom reveni cu amănunte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suspectul principal în cazul surorilor dispărute de la Rădăuţi a ajuns la spital.
 Vizualizări articol: 642 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Suspectul principal în cazul surorilor dispărute de la Rădăuţi a ajuns la spital3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei