Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 apr 2014 - Anul XIX, nr. 86 (5595)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Final cu surprize... şi cu bani?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai grăbite să se încheie decât în anii în care nu se desfăşoară turneul final al Campionatului Mondial, campionatele din Europa au intrat în linie dreaptă. Ba chiar, în câteva dintre ele, câştigătoarele au trecut deja linia de sosire, primindu-şi chiar şi trofeele şi medaliile cu etape bune înaintea ultimei etape. Ultima ţară în care s-a adjudecat titlul, alaltăieri, este Olanda, acolo unde Ajax cam face legea de vreo 40 de ani, de pe când Pişti Covaci o ducea în vârful ierarhiei europene. Ajax ar fi trebuit să încheie conturile încă de acum vreo 3 săptămâni, numai că a avut şi ea ceva „accidente de parcurs”, oarecum fireşti într-un campionat destul de disputat în ciuda faptului că mai mereu bătălia pentru supremaţie se dă între aceleaşi 3-4 echipe... dar totdeauna câştigă Ajax! E cam la fel ca în Germania, unde eterna câştigătoare se numeşte Bayern. Apropo: Bayern are vreo două etape de când a câştigat campionatul, iar de atunci încoace nu cred că există parior pe lumea asta care să nu o fi înjurat apăsat, ba şi cu repetiţie, întrucât înaintea jalnicului şi umilitorului 0-3 „reuşit” acum 3 zile (e drept că împotriva Borussiei Dortmund, care nu-i chiar o găină), cu o săptămână mai devreme o mai comisese o dată contra unei presupuse echipe de fotbal. De aici, înjurăturile despre care vorbeam (şi pe care i le-am adresat şi eu, desigur!) dar şi o discuţie despre cât din aceste rezultate din final de sezon sunt rezultatul unei fireşti relaxări de după urcatul sacilor în căruţă, şi cât rodul „implicării active” (ca să mă exprim elegant) a caselor de pariuri. Privind niţeluş şi în bătătura noastră, iată că se vorbeşte aproape pe faţă despre o trântă cu iz penal care cică s-ar fi comis la meciul Steaua – Vaslui. Chiar dacă situaţia e un pic diferită de cea a lui Bayern, poate totuşi cineva să spună că Steaua nu e campioană încă de mai multă vreme decât Bayern? Iar cei care acuză blatul fac referire la cotele excepţionale care se înregistrau la casele de pariuri, mai ales pentru un pronostic x pauză 2 final. Eu cred că e o minciună. Nu se poate ca Reghecampf să facă aşa ceva, fiindcă anchetele în care a fost cercetat şi în Germania şi în România s-au soldat fără urmărire penală!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Final cu surprize... şi cu bani?.
 Vizualizări articol: 1565 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Final cu surprize... şi cu bani?5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei