Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 apr 2014 - Anul XIX, nr. 86 (5595)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Programul de Paşte la Iulius Mall Suceava

Marţi, 15 Aprilie 2014 (11:18:57)

Pentru ca toţi clienţii să se bucure de sesiuni prelungite de cumpărături în pregătirile lor pentru Paşte, Iulius Mall Suceava a pregătit un program special de sărbători. Orarul va permite şi celor dornici de distracţie să se recreeze în îndrăgitadestinaţie de petrecere a timpului liber.

Sâmbătă, 19 aprilie, cei care doresc să se înnoiască cu articole în tendinţe sau cei care mai au de finalizat lista de cumpărături pentru masa dedicată sărbătorile pascale pot vizita magazinele din Iulius Mall în intervalul orar 10.00 – 18.00. Duminică, în prima zi de Paşte, mall-ul este închis, însă bucovinenii care vor să petreacă a doua zi de Paşte în cafenele sau îmbogăţindu-şi garderoba din noile colecţii ale brandurile din Iulius Mall o pot face dupăprogramul obişnuit, în intervalul 10.00 – 22.00.

Şi hipermarketul Auchan va funcţiona după un program aparte, care va permite clienţilor să îşi definitiveze pregătirile pentru sărbători. Până pe 18 aprilie, sucevenii îşi pot face cumpărăturile în intervalul 8.00 - 23.00, iar pe 19 aprilie, hipermarketul este deschis până la ora 18.00. În prima zi de Paşte, angajaţii Auchan au liber, însă de pe 20 aprilie programul revine la normal, clienţii putând să îşi refacă proviziile în intervalul orar 08.00 – 22.00.

Cei care nu au finalizat amenajările de sărbători pentru casă şi grădină îşi mai pot cumpăra materialele necesare de la Bricostore. Magazinul de bricolaj va fi deschis şi sâmbătă, în intervalul orar 08.00 – 18.00, iar în prima şi a doua zi de Paşte va fi închis.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Programul de Paşte la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1524 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Programul de Paşte la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei