Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 apr 2014 - Anul XIX, nr. 86 (5595)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Flagrant

Focuri de armă în pădure, după şase indivizi care tăiau copaci

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şase indivizi care tăiau ilegal copaci din pădure, pe raza comunei Valea Moldovei, au fost surprinşi în flagrant de lucrătorii Jandarmeriei Suceava, care efectuau un control împreună cu inspectori de la Ocolul Silvic Fălticeni. S-a întâmplat ieri dimineaţă, în jurul orei 5.00, hoţii, în total şase, încercând să fugă, iar jandarmii trăgând trei focuri de armă de avertisment, după ce iniţial i-au somat verbal pe fugari să se oprească. Doi dintre suspecţi au fost opriţi şi imobilizaţi de jandarmi,  ceilalţi reuşind să fugă. Jandarmii au explicat că cei şase erau răsfiraţi în pădure, în mai multe zone, astfel că urmărirea pe terenul accidentat a fost foarte dificilă.

Cei doi suspecţi prinşi de jandarmi au fost identificaţi ca fiind Liviu Neamţu şi Iulian Agapi, în vârstă de 28 şi 29 de ani, ambii din comuna Slatina. Până să fie prinşi, suspecţii au tăiat şapte arbori din specia molid. Jandarmii au găsit un topor, hamuri, ştreanguri şi alte instrumente pentru tăierea şi transportarea butucilor, precum şi doi cai, folosiţi pentru transportul lemnului. Cei doi suspecţi prinşi şi-au recunoscut faptele, declarând că au venit la Valea Moldovei pentru a tăia arborii şi a-i vinde apoi pe raza localităţii de domiciliu. 

Maiorul Bogdan Cornaci, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Suceava, a declarat: “Jandarmii şi pădurarii au acţionat pentru identificarea cioatelor şi a locului de unde s-au tăiat arborii, lucrătorii silvici estimând valoarea prejudiciului la aproximativ 7.500 de lei. Materialul lemnos a fost dat în custodie Cantonului Silvic Valea Moldovei”.

Poliţiştii de la Postul comunal Valea Moldovei au preluat ancheta. Din informaţiile pe care le avem, cei patru fugari care nu au fost prinşi au fost deja identificaţi, fiind căutaţi de poliţişti. Caii au ajuns în custodia Postului de poliţie Valea Moldovei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Focuri de armă în pădure, după şase indivizi care tăiau copaci.
 Vizualizări articol: 2148 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Focuri de armă în pădure, după şase indivizi care tăiau copaci5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   .... trimis de
(15 apr 2014, 21:05:50
..ei au taiat cativa copaci pentru a aduce o paine pe masa familiei....dar cei care fura cun camion intreg de bustean......debiteaza 40-50 mc si pe avize sau facturi sunt trecuti maxim 10....acolo se castiga zeci de mii de lei in schimb ce protagonistii articolului castigau foarte putin de pe urma acestor arbori...viata e grea pentru clasa de jos....si mai exagerati cu focuri de arma....sunteti penibili...mafia lemnului e mare in Suceava...toti sunt mana in mana ..incepand de la politie si pana la ITRSV....acolo se fura...procesatorii mari sunt protejati,anuntati tot timpul cand sunt controale,dau spaga la timp...si tot asa...cel de jos trage si duce viata in spate cum poate..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei