Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 apr 2014 - Anul XIX, nr. 86 (5595)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

O şoferiţă a accidentat o fetiţă de 8 ani care încerca să traverseze

Marţi, 15 Aprilie 2014 (11:15:03)

Luni au avut loc două accidente rutiere în care două şoferiţe au fost implicate în accidente din care a rezultat accidentarea a două minore, o fetiţă de 8 ani care a încercat să traverseze şi, în celălalt caz, o biciclistă de 17 ani care a intrat pe contrasens.

Luni, în jurul orei 20.00, pe strada Putnei din municipiul Rădăuţi, o femeie de 43 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a surprins şi accidentat uşor o fetiţă de 8 ani, localnică, ce s-a angajat în traversarea străzii în fugă și prin loc nepermis.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În dimineaţa aceleiaşi zile, pe DJ 176, din comuna Vatra Moldoviţei, o femeie de 26 ani, din comuna Moldoviţa, în timp ce conducea un autoturism, a surprins şi accidentat uşor o minoră de 17 de ani, localnică, care se deplasa pe bicicletă din sensul opus şi care nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de deplasare, minora depăşind două autovehicule staţionate, intrând pe sensul opus de deplasare, de pe care venea autoturismul.

Ambele tinere au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şoferiţei fiindu-i recoltată şi o mostră biologică de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

La faţa locului s-a deplasat ambulanţa, iar personalul medical a examinat victima, aceasta refuzând să meargă la spital.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O şoferiţă a accidentat o fetiţă de 8 ani care încerca să traverseze.
 Vizualizări articol: 1757 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O şoferiţă a accidentat o fetiţă de 8 ani care încerca să traverseze0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei