Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 feb 2014 - Anul XIX, nr. 30 (5539)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Balan apreciază sprijinul dat de populație manifestației antiguvernamentale organizate de PDL la București

Duminică, 9 Februarie 2014 (15:25:23)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Vicepreședintele PDL pe Regiunea de Nord-Est, deputatul de Suceava Ioan Balan, a apreciat sprijinul dat de populație manifestației antiguvernamentale organizată de democrat-liberali sâmbătă, 8 februarie, în București. Balan a declarat că la marșul care a urmat mitingului din Piața Revoluției, marș desfășurat până la Palatul Victoria, coloanei de manifestanți pedeliști i s-a alăturat foarte mulți cetățeni, lucru care, în opinia liderului PDL, spune multe despre starea de spirit a populației vizavi de actuala guvernare USL. ”Cei care nu au putut să ni se alăture la marș ne-au susținut și încurajat de la geamuri și de la balcoane”, a spus Balan. El consideră că acțiunea de protest a democrat-liberalilor, la care au participat aproape 15.000 de delegați din toată țara, și-a atins scopul. PDL Suceava, a spus Balan, a trimis la București 170 de delegați. Balan a ținut să remarce faptul că PDL și-a folosit însemnele tradiționale, culoarea portocalie și imnul ”Verde` nrourat”. Un lucru la fel de important, a adăugat vicepreședintele PDL pe Regiunea de Nord-Est, a fost afișarea unui număr foarte mare de pancarte cu lozinci care mai de care mai interesante.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Balan apreciază sprijinul dat de populație manifestației antiguvernamentale organizate de PDL la București.
 Vizualizări articol: 1302 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Balan apreciază sprijinul dat de populație manifestației antiguvernamentale organizate de PDL la București2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.    trimis de
( 9 feb 2014, 16:15:44
delete.. this!
2.   Comentariu trimis de
(10 feb 2014, 00:51:41
liderii pdl s/au facut de ras cu discursurile lor la acest miting.simt ca sfarsitul ca partid le este aproape si panicati de acest lucru au spus numai prostii ,au jignit 90-95 % din populatia acestei tari.vedem zilnic cum numarul membrilor pdl se rareste precum s/au rarit padurile din bucovina ori numarul de pasari din gospodariile romanilor cand in fruntea acestor sectoare de activitate era un actual fruntas al pdl.in cateva luni tori vor fi in pmp si vor arunca la cosul de gunoi si sigla pdl,si culorile partidului si imnul.Dumnezeu sa va ajute precum a/ti ajutat voi acest popor sa prospere .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei