Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 feb 2014 - Anul XIX, nr. 30 (5539)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Situaţie

PSD Suceava n-are orgolii pentru alegerile europarlamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Judeţeană Suceava a PSD nu va avea nici un candidat pe locurile eligibile la alegerile europarlamentare. Primele 12 locuri sunt deja completate cu europarlamentari actuali şi doi parlamentari naţionali, Ecaterina Andronescu şi Dan Nica.

Preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat, ieri, că luni, în cadrul Biroului Permanent Naţional, se vor valida candidaţii propuşi pentru locurile 12-17 şi se va stabili mecanismul de completare a listei de candidaţi pentru locurile 18-32. Locurile 12-17 sunt rezervate candidaţilor care vin din UNPR, PC, TSD şi PES Activist. „Lista a fost construită şi în funcţie de profilul profesional al candidaţilor pentru ca în comisii să avem o reprezentare cât mai echilibrată”, a declarat Nechifor.

În opinia sa, eligibile sunt locurile din „Top 12”, până la 14-15.

În aceste condiţii, liderul PSD Suceava nu ar avea motive serioase să lupte pentru a impune un candidat din organizaţia pe care o conduce. „Sunt 32 de locuri şi 42 de judeţe. Evident că nu putea fi mulţumit tot teritoriul. Vom susţine lista Alianţei PSD+UNPR+PC, care va candida sub sigla PSD”, a mai afirmat preşedintele PSD, Cătălin Nechifor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava n-are orgolii pentru alegerile europarlamentare.
 Vizualizări articol: 2663 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
PSD Suceava n-are orgolii pentru alegerile europarlamentare2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Psd=pcr trimis de
( 8 feb 2014, 14:13:09
Ordin de sus, toti votam bucurestenii si ei ne ajuta cu forafri pentru gazele de sist.Mai votati psd,ati votat unul IANE bucurestean l-ati vazut prin zona dupa alegeri? ce a facut pentru Suceava?mai votati bucurestenii.
1.1  RE: Psd=pcr trimis de
( 9 feb 2014, 23:31:07
Nu cred ca apartenenta de un judet sau altul il face mai mult sau mai putin competent... daca a facut sau nu ceva , se va vedea la urmatoarele alegeri . Eu unu as prefera un tehnocrat in locul unui om politic indiferent daca e bucurestean sau nu (e chiar mai bine daca e din bucuresti...poate nu mai cheltuie bani pe hotel, transport...)
2.   Tazizmana necrofila o arde debil trimis de
( 8 feb 2014, 18:00:05
Menole deja iti stiu profilu de iubitor de mortaciuni. Tu nu te "lupti" cu comunistii.... tu mei izmana te lupti cu securistu si activistu de partid din tine. Mei poietule sa-ti pun "lemnele pe foc" pardon pe piept.
3.   Pt PIATA trimis de
( 9 feb 2014, 00:55:01
Sa sti ca Iane vine destul de des in colegiu, deoarece are de strans bani de la primari pt anumiti grei din partid. Ce crezi ca asa se face treaba in guvernul USL? Tre sa cotizezi ca sa ai intari pe la secretari de stat si ministri care iti fac o gramada de promisiuni din care bineinteles ca nu se va realiza nimic. Iane este un gunoi. In campanie se plimba intenisi , blugi si geaca de la USL iar imediat dupa si-a facut aparitia in colegiu cu un Mercedes ML nou nout. Bravo domn deputat. De cand a inceput lumea sa-si dea seama care-i treaba cu aia de la prospectiuni si cu gazele de sist nu a mai scos o vorba domnul deputat Iane. Doar no sa-l contrazica pe Viorel de la bucale si o sa faca declaratii anti gaze de sist. Inainte de alegerile parlamentare inca mai credeam ca noi Bucovinenii suntem putin mai destepti si mai deschisi la minte decat restul Moldovei, dar rezultatul alegerilor mi-a dovedit contrariul: suntem niste prosti care prin votul dat candidatilor USL impusi de la Bucuresti ne-am pecetluit soarta noastra si a multor generatii de aici incolo.
4.   SA TRAIESTI DADDY trimis de
( 9 feb 2014, 10:39:41
Ai dreptate in tot ce ai scris,dar ce facem cu batranii care tremura sa voteze trandafirii,astia ne trag inapoi.In problema lui Iane, sa ne legam de cei ce il protejeaza din zona colegiului.Marii sefi de la Bucuresti sunt numai pentru ei,de la prostime numai voturi prin acolitii lor care trebuie distrusi.
5.   Unde e pupinpostacul ? trimis de
( 9 feb 2014, 16:09:43
RADUCULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei