Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 ian 2014 - Anul XIX, nr. 15 (5524)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Democrat-liberalii au identificat principalele probleme din fiecare cartier al Sucevei

Miercuri, 22 Ianuarie 2014 (18:43:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Balan, a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă că democrat-liberalii au finalizat consultările cu cetăţenii din toate cartierele municipiului reşedinţă de judeţ. Balan a precizat că în urma acestor consultări au fost identificate principalele probleme ridicate de cetăţeni şi au fost stabilite priorităţile pentru fiecare cartier din Suceava. Balan a arătat că după întâlnirea cu locuitorii din Burdujeni, principala problemă identificată a fost necesitatea modernizării străzilor Cuza Vodă, Eroilor şi Calea Unirii. El a spus că o problemă care se regăseşte în Burdujeni, dar şi în celelalte cartiere este aceea a reabilitării trotuarelor. Balan a mai precizat că tot în Burdujeni s-au ridicat şi probleme legate de necesitatea spaţiilor de joacă pentru copii, a spaţiilor verzi, a locurilor de parcare, modernizarea pieţei, dar şi necesitatea introducerii gazului metan în Burdujeni Sat. Liderul PDL Suceava a spus că cetăţenii din Iţcani au solicitat iluminat public pe străzile Decebal şi Liliacului, extinderea reţelei de apă şi canalizare, asigurarea utilităţilor în cimitir, reabilitarea carosabilului şi a trotuarelor în zona pasarelei, asigurarea unui serviciu de salubrizare de calitate şi suplimentarea patrulelor de poliţişti locali în zona unităţilor de învăţământ. Făcând referire la zona centrală, Ioan Balan a vorbit despre necesitatea modernizării străzii Dragoş Vodă, reabilitarea străzilor Curtea Domnească şi Meseriaşilor şi modernizarea pieţei centrale. Balan a precizat că priorităţile pentru cartierul George Enescu vor fi modernizarea străzilor Lalelelor, Jupiter şi a bulevardului, amenajarea de parcări, fluidizarea traficului şi repararea străzilor şi trotuarelor. Prioritatea pentru cartierul Obcini va fi reabilitarea străzilor şi trotuarelor, amenajarea locurilor de parcare şi a spaţiilor de joacă şi asigurarea iluminatului public pe strada Măgurei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Democrat-liberalii au identificat principalele probleme din fiecare cartier al Sucevei.
 Vizualizări articol: 1642 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Democrat-liberalii au identificat principalele probleme din fiecare cartier al Sucevei2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Oare? trimis de
(22 ian 2014, 21:57:04
Da cat timp au fost la putere de ce nu or fi identificat problemele? De ce nu le-au rezolvat ,ca astea nu or fi aparut asa de ieri ,de azi.Daca le lasau rezolvate cand au plecat, acum nu aveau ce identifica. Vai de biata noastra tara!
2.   Sa fii la putere nu e ca a fi in opozitie trimis de
(22 ian 2014, 22:38:58
As propune ca sa fie mai usor de inlocuit cei de la putere, sau cel putini sa aiba putere mai mica sau cei din opozitie sa aiba putere mai mare, astfel incat toti sa faca ceva, sau nimeni sa nu aiba puterea absoluta.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei