Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 ian 2014 - Anul XIX, nr. 15 (5524)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suceveanul Ion Burlui, şeful IGSU, a demisonat

Miercuri, 22 Ianuarie 2014 (13:15:12)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şeful Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), Ion Burlui, şi-a depus miercuri demisia, care a fost acceptată de ministrul de Interne, Radu Stroe, potrivit site-ului Hotnews, care citează ca sursă B1 TV.
Ion Burlui declarase, în cursul dimineţii, că nu îşi impută nici o vină în cazul accidentului aviatic din Cluj, că îl "doare sufletul" că incidentul s-a soldat cu victime şi că nu aşteaptă ca cineva să-i ceară demisia pentru că o poate depune singur.
"Sunt în măsură să adopt cu demnitate orice măsură. Nu aştept să mi-o ceară cineva (n.r. - demisia) pentru că sunt în măsură să o depun singur. Eu nu îmi imput nimic. Noi nu putem decât să vorbim de lege, nu pe lângă lege. Mă refer la Legea 741/2008 referitoare la modul în care se manageriază accidentele aviatice civile. Important este (n.r. - după acest incident) să fie luată o măsură în favoarea oamenilor aflaţi în situaţii de urgenţă. Pe mine mă doare sufletul că sunt victime, aşa cum a fost şi cazul cu acei şase oameni căzuţi cu maşina în canalul Dunare - Marea Neagră, aşa cum a fost şi cu colegul nostru de la Feteşti. Numai în pielea familiei să nu fii!", a declarat şeful IGSU.
Colonelul Ion Burlui a spus că a fost miercuri dimineaţă la MAI şi a vorbit cu ministrul Radu Stroe, asta după ce marţi au fost împreună la Guvern pentru a înmâna vicepremierului Gabriel Oprea o primă informare din raportul cerut de prim-ministrul Victor Ponta referitor la accident. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanul Ion Burlui, şeful IGSU, a demisonat.
 Vizualizări articol: 4239 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Suceveanul Ion Burlui, şeful IGSU, a demisonat5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   "eu nu îmi imput nimic" oare ? trimis de
(22 ian 2014, 14:05:19
Vorba lui CTP, nimeni nu-si imputa nimic, toti sunt curati. Atitudine de politruc! Oare-i chiar asa? Cred ca fiecare dintre noi a gresit intr-o mai mica sau mai mare masura. Eu ca simplu cetatean am gresit ca am platit prin taxe si impozite niste amatori in posturi chei de comanda si control!
2.   * trimis de
(22 ian 2014, 18:03:04
aici capu' unui ministru trebuia SĂ CADĂ.Clar!!!
genocidul verbal...de după, e irelevant
e-o situaţieee... nu poţi cumpăra un adevăr din corolar
să fii aproape (de realitate)...dar şi distant

3.   Pacat ! trimis de
(22 ian 2014, 20:02:23
 ☭  ϑ
4.   Putin respect trimis de
(22 ian 2014, 20:04:24
chiar daca unora nu le convine, suceveanul ion burlui e general de brigada
5.   Pacat trimis de
(23 ian 2014, 09:26:08
Domnul General Burlui este probabil cel mai mare profesionist in situatii de urgenta pe care l-a avut Suceava. Tin minte inca de pe vremea cand era colonel si era la comanda ISU Bucovina Suceava coordona la orice ora din zi si din noapte toate operatiunile de stingere a incendiilor si interventii de urgenta de o gravitate mai mare (incendiile puternice de la Marginea, Fabrica de cauciucuri de la  ☭ ia, Cornu Luncii...etc.). Este un profesionist si un om de teren, de interventie, nu un manager care a stat toata viata prin birouri. De aceea cred ca demisia lui este o pierdere mare pentru IGSU. Eu nu vad nici o vina a celor de la ISU in cele intamplate. Vina este a STS, Ministru de interne si cei doi prefecti de Alba si Cluj. Conform legii prefectul are in subordine toate structurile de interventie in situatii de urgenta si tot el le coordoneaza.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei