Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 ian 2014 - Anul XIX, nr. 15 (5524)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drew Barrymore: Nu-mi voi lăsa fiica să pozeze în Playboy

Chiar dacă a pozat pentru revista Playboy pe când avea 19 ani, actriţa Drew Barrymore susţine că nu îşi va lăsa fiica să facă acelaşi lucru.

Actriţa, care este în prezent însărcinată cu al doilea copil, ea având deja o fetiţă de un an şi jumătate, Olive, spune acum că, deşi a renunţat la 19 ani la toate hainele pentru a apărea în revista pentru adulţi, speră ca ai săi copii să înveţe ceva din experienţa ei.

Întrebată la ABC News dacă şi-ar lăsa fiica să pozeze pentru Playboy atunci când va fi de aceeași vârstă la care ea însăşi s-a lăsat fotografiată nud, Drew a spus: „Nu aş lăsa-o! Nu cred! Aş face totul să o conving să nu facă asta, deoarece alegerile mele din viață ar trebui să funcţioneze ca o barieră în viaţa altcuiva. Asta a fost călătoria mea, cu alegerile mele!''

Totuşi, Drew Barrymore, care la  13 ani a fost internată într-un centru de dezintoxicare pentru abuz de alcool şi droguri, susţine că nu regretă nimic din trecutul ei.

''Nu am nici un regret legat de viaţa mea. Sunt încântată de tot. Doar că acum sunt într-un cadru spiritual diferit. Sunt în modul <mamă> acum. Apreciez mult  că am avut parte de multe libertăți la un moment dat, dar nu mai trăiesc asta acum. Îmi place foarte mult „călătoria” expusă, plină de umor, imperfectă pe care am avut-o în viața mea” a declarat actriţa.

La 38 de ani, Drew Barrymore îşi doreşte să fie pentru copiii săi cel mai bun model de urmat: „Poţi fi cel mai bun tip de părinte pentru copilul tău dacă îi oferi un exemplu de urmat. Orice am experimentat în viaţă face parte din povestea mea şi sunt mândră de asta!”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drew Barrymore: Nu-mi voi lăsa fiica să pozeze în Playboy.
 Vizualizări articol: 7654 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Drew Barrymore: Nu-mi voi lăsa fiica să pozeze în Playboy0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei