Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 ian 2014 - Anul XIX, nr. 15 (5524)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Răzbunare elveţiană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Stan “the Man” Wawrinka a făcut pasul cel mare. L-a scos din cursă pe jupânul Open-ului australian, Novak Djokovic! Meciul s-a întins tot pe 5 seturi, ca şi la precedentele lor întâlniri la turneele de Grand Slam, iar Nole şi-a pierdut aura aceea de invincibilitate atunci când lupta se prelungeşte. Toată lumea se aştepta ca Wawrinka să facă un alt meci frumos, dar până la urmă să cedeze atunci când privirea lui Djokovic începe să ardă. N-a fost aşa, n-a fost deloc aşa. Senzaţionalul său rever cu o mână n-a tremurat nici după patru ore, serviciul a fost mereu la înălţime, picioarele nu l-au trădat, iar mentalul… a fost peste al lui Djokovic, dacă se poate imagina aşa ceva! Felul în care a pierdut Djokovic ultimele două puncte, la 30-30 pe serviciul său, m-a dus cu gândul înapoi, la acea semifinală de la US Open, cu Federer. Atunci a spulberat cu retururi ireale două mingi de meci ale elveţianului, acum s-a emoţionat ca un junior la două mingi uşoare, în faţa altui elveţian. Şi imediat fac conexiuni cu Roland Garros 2013, acea prăbuşire în fileu, ca de taur păcălit de matadorul Nadal. Până la urmă, iată că supravieţuirea lui Djokovic nu este o legendă, un mit. Asta a înţeles Djokovic şi despre Nadal, să vedem dacă vor îndrăzni şi alţii să creadă. Iar aici avem o problemă… Wawrinka o fi făcut pasul cel mare, dar acum urmează hopul, săritura. Fără a-l minimaliza pe Berdych, adversarul din semifinală, de asemenea nici pe ceilalţi aflaţi pe traseul lui Nadal, dar la o potenţială întâlnire în finală, Wawrinka ar avea de înfruntat un palmares îngrozitor: 0-12 în întâlnirile cu actualul lider ATP. Mai mult, FĂRĂ SET câştigat! Să recunoaştem, ar fi dezamăgitor ca finala să fie un simplu galop de sănătate. De aceea, Stanislas Wawrinka, dacă va ajunge în prima finală de Slam a carierei, are datoria de a crede până la capăt.

În această dimineaţă se va fi jucat meciul Simonei cu Cibulkova, pentru accederea în semifinală. Tocmai faptul că slovaca era mai slab cotată (dar nu foarte mult!) a făcut ca partida să fi fost şi mai grea, ambele având aceeaşi foame de performanţă. Sper că acum, când citiţi aceste rânduri, să aveţi motive de bucurie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Răzbunare elveţiană.
 Vizualizări articol: 1461 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Răzbunare elveţiană5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei