Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 ian 2014 - Anul XIX, nr. 15 (5524)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur: „Când USL lovește în justiție, lovește și în nivelul de trai”

Miercuri, 22 Ianuarie 2014 (18:05:20)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Raportul MCV făcut public de Comisia Europeană denotă clar iresponsabilitatea și lipsa de onestitate a liderilor USL, a declarat secretarul general al PDL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur. Flutur a arătat că cel mai important lucru din raportul MCV este faptul că statul de drept a fost expus, iar independența justiției este expusă în continuare loviturilor politice. „Sunt şi aspecte pozitive, măsuri luate de Guvernele PDL. Instituțiile statului de drept stau în picioare pentru că PDL le-a crescut, le-a protejat și le-a lăsat să își creeze aparat, resurse umane, expertiză, specialiști. Justiția stă pe picioare astăzi nu din meritul Guvernului Ponta. Partea negativă din raport ține explicit de USL. Nu numai pentru justiție, pentru că justiția ține de nivelul de trai. Când lovește în justiție, USL lovește în nivelul de trai”, a mai spus Gheorghe Flutur.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: „Când USL lovește în justiție, lovește și în nivelul de trai”.
 Vizualizări articol: 1518 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Flutur: „Când USL lovește în justiție, lovește și în nivelul de trai”1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(22 ian 2014, 19:10:16
din fericire usl nu mai poate lovii in nivelul de trai al populatiei ,cel putin al majoritatii populatiei, pentru ca acel nivel de trai a fost redus la zero de guvernarea pdl.intradevar ,usl mai poate lovi in nivelul de trai a fostei clici pdl , motiv pentru care acestia mai ies in presa sa/si apere averile si privilegiile castigate prin ilegalitati si bataie de joc fata de restul populatiei .s/a vazut si se vede clar ca in timp ce majoritatii populatiei li s/au taiat salarii,pensii,alte ajutoare si venituri,saracindu/o la maxim ,clicii pdl /iste i/a crescut averile si conturile si acum cumpara terenuri , cu sutele de hectare.dupa ce au considerat ca au agonisit destul,s/au retras de la guvernare sa/si vada de mosii si de averi ,votand ei insusi contra lor o motiune de cenzura si au lasat pe " fraierii" de la usl sa se spele pe cap cu saracia din tara.pana acum au scapat de pedeapsa legilor omenesti pentru ce au facut cu acest popor dar sigur nu vor scapa de pedeapsa lui Dumnezeu .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei