Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 224 (5431)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Furt de capace de canal de pe şoseaua de centură a Sucevei

Joi, 26 Septembrie 2013 (13:09:00)

 

Miercuri, în jurul orei 17.00, doi jandarmi aflaţi în timpul liber au observat, pe podul rutier aflat în construcţie peste râul Suceava, un atelaj hipo şi trei bărbaţi. Unul din aceştia tocmai demontase, folosindu-se de o rangă, un capac de la reţeaua de canalizare a podului şi se pregătea să îl încarce în atelaj. Văzând că de pod se apropie cei doi jandarmi, persoanele în cauză au abandonat activitatea şi au fugit spre localitatea Şcheia. Au revenit după scurt timp pe altă cale de acces către pod pentru a recupera capacul de canalizare, moment în care au fost opriţi de cei doi jandarmi, care şi-au declinat calitatea şi le-au solicitat să prezinte motivul prezenţei în zonă.

Între timp, la faţa locului s-a prezentat un echipaj al Detaşamentului de Intervenţie al Jandarmeriei Suceava, care a efectuat verificări în acest caz. În urma acestora, s-a constatat că persoanele în cauză sunt Trandafir C., de 18 ani, din Mitocu Dragomirnei, R.A., de 17 ani, şi Vasile C., de 18 ani, ambii din comuna Şcheia. Tinerii s-au deplasat în ziua respectivă pe şantierul şoselei de centură a municipiului Suceava, cu intenţia de a sustrage materiale feroase pe care să le valorifice ulterior la un centru de colectare. Cu toate că accesul pe podul rutier peste râul Suceava este restricţionat pentru vehicule, cei trei au trecut peste obstacolele din beton ridicând în mâini atelajul hipo şi s-au deplasat spre partea mediană a podului. Aici, au desprins din asfalt sau au distrus ramele de prindere a 4 capace de canalizare, au spart în mai multe bucăţi capacele şi le-au încărcat în atelajul hipo. Au intenţionat să sustragă şi alte capace, însă, observând că de pod se apropie două persoane, au fugit spre localitatea Şcheia. Au revenit în zonă după un timp, moment în care au fost opriţi de jandarmi.

În comunicatul Jandarmeriei se precizează: „Produsele sustrase, cântărind aproximativ 65 de kilograme, au fost restituite societăţii comerciale care execută lucrările de construcţie, reprezentanţii acesteia evaluând prejudiciul la 2.000 lei şi declarând că se vor constitui parte civilă. De asemenea, au fost întocmite actele constatatoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar dosarul urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava”.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Furt de capace de canal de pe şoseaua de centură a Sucevei.
 Vizualizări articol: 1431 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Furt de capace de canal de pe şoseaua de centură a Sucevei5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce bine e sa fi tigan trimis de
(26 sep 2013, 17:53:27
daca ierau romani ai aresta pe loc daca e tigan ai cerceteaza an stare de libertate
1.1  RE: Ce bine e sa fi tigan trimis de
(26 sep 2013, 19:23:02
Ahhhh, gramatica astaaaa....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei