Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 224 (5431)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Toastmasters Suceava, la Cărtureşti

Joi, 26 Septembrie 2013 (14:29:38)

Miercuri, la Cărtureşti, a fost o zi importantă pentru membrii clubului de Public Speaking şi Leadership Toastmasters Suceava care au organizat prima ediţie a proiectului Toastmasters la Cărtureşti „Citeşte. Vorbeşte. Inspiră”, unde cinci speakeri ai clubului au susţinut discursuri despre cărţile lor preferate, stârnind astfel pofta pentru lectură a invitaţilor veniţi în număr mare la Cărtureşti.

Începând cu ora 19:00, Ştefan Ivan-Ţugui, preşedintele organizaţiei, a urat bun venit tuturor şi a prezentat în linii mari ce înseamnă Toastmasters Suceava, apoi a invitat-o pe Corina Roncea, moderatoarea serii să prezinte speakerii.

Astfel, pe rând Ema Tucaliuc, Liza Livan, Ioan Pascar, Ioana Prună şi Otilia Ivan-Ţugui au venit în faţa audienţei, vorbind despre bucuria de a citi şi împărtăşind cu cei prezenţi mesajul cărţii lor dragi.

Publicul a fost captivat de discursuri, şi drept dovadă, unele persoane nu au rezistat tentaţiei şi au cumpărat titlurile despre care s-a vorbit în acea seară.

Înainte de final, membrii Toastmasters Suceava au mai avut o surpriză pentru invitaţi, care au participat la o tombolă. Astfel, 5 norocoşi au câştigat premiile oferite de Cărtureşti, Acces Travel, Ia Bucovina şi Salvează Satul Bucovinean.

La sfârşit, preşedintele Toastmasteres Suceava a mulţumit pentru prezentă şi a invitat publicul la întâlnirile săptămânale care se desfăşoară la Clubul Artelor Vizuale din Shopping City Suceava în fiecare zi de luni, începând cu ora 18:30.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toastmasters Suceava, la Cărtureşti.
 Vizualizări articol: 974 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Toastmasters Suceava, la Cărtureşti5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei