Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 68 (5275)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Zeci de oameni au ieşit pe străzile Sucevei într-un marş împotriva avortului

Sâmbătă, 23 Martie 2013 (13:49:45)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Câteva zeci de persoane au ieşit sâmbătă la amiază pe străzile municipiului Suceava pentru a protesta împotriva avortului. Acţiunea este deja la a cincea ediţie, iar punctul de plecare a fost biserica Sf. Dumitru. Organizatorii spun că doresc să sensibilizeze populaţia despre riscurile avortului şi despre păcatul pe care o femeie îl comite când recurge la această metodă. Marşul de astăzi a fost mutat din data de 1 iunie când avea loc în mod obşinuit pentru a avea loc în aceeaşi perioadă cu cele organizate în alte 26 de localităţi ale României. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de oameni au ieşit pe străzile Sucevei într-un marş împotriva avortului.
 Vizualizări articol: 2460 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 6 voturi
Zeci de oameni au ieşit pe străzile Sucevei într-un marş împotriva avortului4.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Avortul = crima trimis de
(23 mar 2013, 17:53:06
o doamna intreaba odata pe un monah: parinte ce sa mai facem cu cei care ne conduc statul si cu oamenii din administratia asta nesimtita si corupta si tot asa? iar de la aceasta intrebare a doamnei s-a iscat un val de pareri si nemultumiri si a altor persoane care erau de fata si care intr-un final asteptau un raspuns de la monah.

multi dintre ei isi aratau nemultumirea fata de rautatile conducatorilor tarii acesteia.

iar parintele uitandu-se mai ales la doamne le-a raspuns: nasteti voi altii mai buni si nu mai fiti criminale, fiti doar mame.
2.   Criminalul e Statul Roman trimis de
(24 mar 2013, 05:25:29
Criminalul e Statul Roman care sustine mamele si copii cu 45 de lei pe luna , iar daca tatal munceste are in cel mai fericitt caz 800 de lei salariu , din care asociatia costa doar 500 de lei pe luna , deci da... sa traiti bine . De ce nu iesiti in strada impotriva guvernului si hotilor care v-au saracit ??? Sarantocilor , daca voi traiti doar cu cartofi si apa , altii nu vor sa-si creasca copii asa in secolul asta . Da ??? Multe felicitari celor ce-si dau seama la timp ca nu au cu ce creste un copil si ce-i oferi . Plus , pun pariu ca printre voi astia care ati iesit la ~ plimbare ~ aveti macar cate un fiu netrebnic care a profitat de o naiva apoi a trimis-o la intrerupere . Deci mai vinovati decat ele sunt acesti handralai
3.   Comentariu trimis de
(24 mar 2013, 21:29:06
Astazi am devenit asa de comozi incat nu vrem sa mai facem nici un efort, nu mai suntem dispusi la jertfire de sine, suntem plini de egoism,de noi insine si nu ne mai intereseaza de nimeni , nici chiar de proprii nostrii copii nascuti sau nenascuti. Oare este normal sa hotarasti sa-ti ucizi copilul pentru ca nu ai ce sa-i dai de mancare in afara de cartofi, sau ca nu vei avea posibilitatea sa-i oferi o casa sau o masina? Oare chiar asa de ingusti la minte si reci la inima am devenit, mai rau decat animalele (caci acestea niciodata nu-si ucid puii, ci i-i apara si i-i ocrotesc) , incat sa ne omoram pruncii aflati in pantece si care sunt fara de aparare, cu atata cruzime? Pai daca este asa mi-e frica ca nu mai putem sa ne numim oameni.Nu mai meritam...
4.   Comentariu trimis de
(24 mar 2013, 21:45:28
Aportul recent al biologiei ne-a invatat ca adevarata nastere corespunde fecundatiei. Noi consideram ca fiinta umana pe cale de dezvoltare sufera un proces continuu si ca nu exista nici un moment in care sa se poata spune ca nu este om in devenire. Orice fiinta incepe cu o celula unica. Viata umana incepe cu o celula fecundata. Nu exista nici o etapa in care sa ai dreptul sa o opresti!
5.   Comentariu trimis de
(24 mar 2013, 22:00:08
Am vazut si eu documentarul "Strigatul mut". Intradevar e infiorator ...
Fatul de numai 12 saptamani presimte amenintarea instrumentului utilizat in provocarea avortului si percepe pericolul caci incepe sa se miste violent si agitat iar frecventa cardiaca i-i creste apoi in final inainte de a fi sfartecat in bucatele deschide gura larg ca intr-un fel de strigat.. dar ce fel de strigat e, caci e un strigat mut si la propriu si la figurat.. nu are cine sa-l auda.

Avortul nu este altceva decat o crima, adica uciderea unui suflet nevinovat care nu se poate apara singur si care, din pacate, nu este aparat nici de legile statului.
Cu totii avem dreptul de a ne naste si, ca urmare, la rindul nostru suntem obligati sa dam acest drept copiilor nostri. Privit astfel, nici un motiv din lume nu ne indreptateste sa ucidem un copil pe care l-am conceput.
6.   Comentariu trimis de
(24 mar 2013, 22:26:07
Ceea ce odinioara, in vremuri barbare, era un asasinat oribil a devenit azi o mica operatie foarte curata, numita chuiretaj.
Are mama dreptul dublu la viata, poate ea hotari daca copilasul din pantece va trai sau nu?
Eu cred ca dreptul la viata al fiului nenascut este cel putin egal cu cel al femeii.
Iar, din cate am citit in Asia, in unele tari necrestine, este moral considerat ca mama sa se sacrifice pentru a-i da fatului nevinovat dreptul de a incepe o noua viata, deoarece ea deja si-a trait o buna parte din viata.
In orice caz, nici un motiv nu este cat de putin plauzibil (cariera, sariacie) pentru a justifica o astfel de crima .
7.   Numai atit va scriu trimis de
(24 mar 2013, 23:45:07
AVORT = CRIMA APROBATA DE LEGE

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei