Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 68 (5275)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gheorghe Flutur: „Sunt foarte bucuros că a câştigat Vasile Blaga”

Sâmbătă, 23 Martie 2013 (18:33:12)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, s-a declarat extrem de mulţumit de rezultatul alegerilor consemnate la alegerile de sâmbătă din interiorul partidului. „Sunt foarte bucuros că a câştigat Vasile Blaga. Asta înseamnă forţă, organizare şi opoziţie puternică. Se deschide practic drumul pentru a veni la guvernare în 2016”, a spus Gheorghe Flutur.

Liderul sucevean al PDL a fost de la bun început un susţinător al lui Vasile Blaga, pe care l-a însoţit în campanie în toate judeţele ţării. Practic, Gheorghe Flutur se află în echipa care va conduce PDL în următorii patru ani, dar rămâne de văzut ce funcţie va ocupa în interiorul partidului.

La alegerile pentru funcţia de preşedinte al PDL Vasile Blaga a obţinut 2.350 de voturi, Elena Udrea - 2003 voturi, iar Monica Macovei - 154, în condiţiile în care la Convenţie au participat 4.600 de delegaţi.

Susţinătorii lui Blaga au izbucnit în urale în sală în momentul în care au auzit aceste rezultate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur: „Sunt foarte bucuros că a câştigat Vasile Blaga”.
 Vizualizări articol: 2473 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 7 voturi
Gheorghe Flutur: „Sunt foarte bucuros că a câştigat Vasile Blaga”2.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(23 mar 2013, 19:06:15
fomeile din jurul Elenei îs suspicioase
nu s-au numărat bine voturile, hai, din nou !
preşedinta comisiei să fie Roberta Anastase
trebuie, TREBUIE făcut Udrei PDL-ul cadou !!!
2.   Ultimul bal luxos al tradatorilor de neam trimis de
(23 mar 2013, 19:28:57
Calicii electoratului (ca nu-i mai voteaza nici dreaqu si nici astia saraciti… umiliti fara busola ) s-au batut pe ceaunul gol. Ba e gol… cine va mai voteaza pe voi cand ati experimentat in mod sadic pe neamul asta si asa umilit si batjocorit de voi … santeti niste interfete tradatoare de neam si tara legaturi de carpa ale noii porti fanariote de la iuee. Zicea un rus ca nah nu-l mai tin minte la nume ca cica astia din vest au pus de o noua “uniune sovetica”(e culmea potrivirii ideologige) si noi ROMANII ne gandim cum sa facem sa scapam si de astia . Asa a dainuit romanu 2000 de ani mereu a gasit o cale sa scape de “astia” ne-au cucerit dar niciodata nu ne-au distrus soft SAMANTA DE ROMAN cum se face acum si de vreo 20 de ani in mod sistematic…
Este ultima data cand o sa fiu naiv si o sa sustin pe astia care conduc nu pt ei ci pentru copiii nostri care merita ceva mai bun. Daca va iesi rau va fi definitiva perceptia ca santeti la fel, o gasca de baietzi care se aleg in circuit inchis.
3.   Adio PDL! trimis de
(24 mar 2013, 11:56:07
PDL va sfârși înghițit de PNL, iar asta se va întâmpla cel mai târziu în 2014, odată cu ruperea USL. Ăsta a fost planul lui Blaga și al lui Antonescu. Din partea mea adio și n-am cuvinte, nu voi mai ieși la vot decât atunci când va apărea un partid de oameni onești pro-europeni, nu de hoți și mincinoși ca USL-ul.

Păcat de Flutur, încă îl consider un om bine intenționat, care a făcut multe pentru jud. Suceava.
4.   Adio PDL trimis de
(24 mar 2013, 12:21:49
Partea buna este ca prin faptul ca a castigat Vasile Blaga ,PDL s-a rupt de Traian Basescu si de influienta sa nefasta.E un nou inceput si PDL isi poate gasi identitatea fara notiunea de conducator unic si prepotent.PDL trebuie sa fie o forta si o identitate nu printr-un singur om ci prin intregul sau.Partea proasta e ca Basescu,dupa ce a ocupat functia suprema in stat nu va iesi la pensie.In loc sa creasca nepotii si sa se plimbe prin Europa,el va dori sa revina activ in politica.Si atunci isi va face un nou partid.Probabil ca PDl se va rupe in doua ceea ce il va slabi.E posibil in aceste conditii ca PDL Blaga sa fie absorbit de PNL.Vom vedea.
5.   ? trimis de
(24 mar 2013, 14:14:35
Daca-ar fi castigat madame Udrea, care-ar fi fost reactia?
6.   Comentariu trimis de
(24 mar 2013, 16:03:54
asta imi place grozav se acuza hoti intre ei
7.   Pe surse trimis de
(24 mar 2013, 18:48:19
Elena Udrea şi Emil Boc au discutat, sâmbătă seara, într-o întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu variantele ”de lucru” după pierderea puterii în PDL.
Scenariul vizează ruperea, în perioada următoare, a unei facţiuni din PDL cu Emil Boc vârf de lance. Potrivit calculelor taberei Udrea-Boc, fostul premier ar putea fi urmat de un sfert din filialele partidului , cu tot cu activiştii de rând, primarii şi parlamentarii lor, în aşa fel încât noua mişcare să-şi poată crea grupuri parlamentare proprii atât în Camera Deputaţilor, cât şi în Senat. Scenariul unei mişcări politice separate de PDL-ul lui Vasile Blaga îl are în centru pe Emil Boc, cel cu care preşedintele Traian Băsescu a şi intrat în sala de la Romexpo în care s-a desfăşurat Convenţia PDL şi pe care l-a vizitat recent la Cluj-Napoca. Numele "Mişcarea populară" a fost înregistrat deja de fiica preşedintelui, Ioana Băsescu, la OSIM. În calculul suporterilor Elenei Udrea, tandemul Boc-Udrea ar fi urmat de un sfert din filialele partidului - între care Neamţ, Dâmboviţa, Cluj, Braşov - şi ar avea susţinerea a peste 10 deputaţi şi 7 senatori ai PDL, condiţia pentru a crea grupuri parlamentare proprii, având în vedere precedentul UNPR.
8.   Pe surse trimis de
(24 mar 2013, 18:53:09
Lideri USL vorbesc despre o nouă suspendare a lui Băsescu.Ministrul de Interne, liberalul Radu Stroe, a calificat duminică drept inadmisibil comportamentul lui Traian Băsescu de sâmbătă legat de alegerile din PDL. Stroe a declarat că de data asta Băsescu nu doar "a spus, ci a și făcut". "Este inadmisibil ce a făcut Băsescu", a spus vicepreşedintele PNL, referindu-se la implicarea lui Băsescu în Convenţia PDL.
"Trebuie să ne gândim din nou la suspendare", a adăugat el.
* Băsescu se leapădă de pedeliști: "Adio PD! Adio PDL!"Nemulțumit că nu toți pedeliștii l-au ascultat la Convenția PDL, Traian Băsescu a reacționat sâmbătă seara pe Facebook. După ce dimineața le declara dragostea, Băsescu le-a spus seara pedeliștilor adio!
9.   Al nostru,ca bradul...inalt! trimis de
(24 mar 2013, 19:42:23
Basescu l-a facut om pe Flutur...si ce daca? Boc si cu Udrea l-au facut baron...ei si ce? Blaga l-a facut secretar general.Flutur ce-a facut? A dat dovada ca este c...a,pardon,politician ! Baroane,e mare diferenta intre a fi sclav,de nevoie,si sluga !
10.   Nu e greu de anticipat ! trimis de
(25 mar 2013, 07:14:28
Miscarea PDL un amestec de ceapa si miere se descompune de la sine putere lasand in urma o opozitie si asa subrezita , lucru care nu trebuie sa ne bucure de fel . In momentul de fata USL daja infatuat va scapa greu de meteahna dictaturii care bantuie din ce in ce mai mult ca iarna care nu se mai termina . Orbiti de raul PDL nu observam ca viata romanului se agraveaza pe zi ce trece iar cei responsabili pentru acet lucru sunt orbiti in continuare de flagelul razbunarii . Avem atatea de facut si noi suntem preucupati de soarta unui presedinte care este ignorat insasi de oamenii lui ? Acum se dezgheata si o sa auzim pe camp tractoarele arand cu motorina subventionata si la sediile autorizate cozi cu cetateni asteptand sa depuna proiecte pentru subventii europene.........
11.   ...nu-i de mirare, trimis de
(25 mar 2013, 10:22:10
Se vede acum ce ”uniți”au fost pdl-iștii și ce i-a unit când erau la conducere;acum și-au dat arama pe față și au ieșit la iveală ”găștile”și influențele lor nefaste.Ciudată e și politica asta ,bine a zis cineva comparând-o cu o...dar mai bine să nu punem patimă în așa ceva.Cât de curând o să avem și-un nou președinte de țară poate mai bun,mai înțelept cu o organizare nouă ;răbdarea și speranța românilor e fără margini de-aceea merităm mai mult.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei