Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 nov 2012 - Anul XVII, nr. 258 (5163)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Contrabandist fugar, urmărit un kilometru de poliţişti pe malurile râului Moldova

Duminică, 4 Noiembrie 2012 (19:17:21)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr care se afla într-o maşină încărcată cu ţigări de contrabandă a fugit de poliţişti în albia râului Moldova, fiind urmărit în jur de un kilometru, după care a fost prins şi imobilizat. Sâmbătă, în jurul orei 10.00, poliţiştii de la Secţia Rurală Vadu Moldovei, aflaţi pe DN 15C, în satul Praxia, comuna Fântâna Mare, au oprit pentru control un autoturism. Conform anchetei poliţiei, şoferul, identificat ulterior în persoana lui Andrei Tofan, în vârstă de 22 de ani, din municipiul Fălticeni, care nu are permis de conducere, nu a vrut iniţial să oprească, fiind blocat în trafic. Din maşină a coborât un tânăr care a luat-o la fugă spre albia râului Moldova, intrând la un moment dat în apă. Poliţiştii plecaţi în urmărire l-au prins şi încătuşat după circa un kilometru. Fugarul a fost identificat în persoana lui Tudor Deleanu, în vârstă de 24 de ani. Un al treilea ocupant al maşinii este Ioan Filipciuc, în vârstă de 23 de ani.

În maşina marca Mitsubishi Pajero au fost identificate 3.500 de pachete de ţigări fără acte de provenienţă. Toţi cei trei suspecţi au fost reţinuţi de poliţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contrabandist fugar, urmărit un kilometru de poliţişti pe malurile râului Moldova.
 Vizualizări articol: 1399 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Contrabandist fugar, urmărit un kilometru de poliţişti pe malurile râului Moldova0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Politia boroaia e branza trimis de
( 4 nov 2012, 22:37:15
bah politisti cu cap de creta , decat sa fugiti dupa saracu baiat care incerca si el sa faca un ban cinstit fara a fura si a da in cap cuiva , mai degraba luatii permisu lu' tzaranu ala cu BMW X6 alb B110 LKB zis si nea branza ca omoara oameni nevinovati pe shosea ...aaa inteleg ca nea branza de la LACTO BOROAIA va umple frigiderul cu tot felul de produse de-a lui la TOATA POLITIA BOROAIA dar totusi poate se sesizeaza cei de mai sus .. unde branza nu ajunge

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei