Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 nov 2012 - Anul XVII, nr. 258 (5163)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flagrant

Constantin Ganea, tatăl tânărului anchetat pentru sex cu o minoră de 12 ani, săltat în timp ce cumpăra tăcerea familiei fetei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Suceveanul Constantin Ganea, tatăl lui Tudor Filip Ganea, tânărul în vârstă de 34 de ani cu dosar penal sub acuzaţia că a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 12 ani, a fost săltat ieri de poliţie în timp ce îi oferea două mii de euro mamei minorei, pentru ca aceasta să-şi schimbe declaraţiile în faţa anchetatorilor. Din ancheta poliţiei rezultă că bărbatul a promis familiei, în schimbul tăcerii,  10.000 de euro, tranşa de două mii de euro de ieri fiind a doua, după o alta de nu mai puţin de 6.000 de euro.

Poliţiştii au descins ieri, în jurul orei 10.30, în barul Underground din centrul Sucevei, unde, susţin anchetatorii, Constantin Ganea îi oferea 2.000 de euro Mariei Dumitru, mama minorei de 12 ani. Poliţiştii au intrat pe fir după ce au avut informaţia că bărbatul i-a dat femeii 6.000 de euro la mijlocul lunii octombrie.

Constantin Ganea, soţul Doinei Ganea Motan, directorul medical al Spitalului Judeţean, s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „instigare la mărturie mincinoasă”. Imediat după ce a fost săltat de poliţişti, Constantin Ganea a acuzat o stare de rău, fiind dus la Spitalul Judeţean Suceava. Anchetatorii au decis ca acesta să fie cercetat în stare de libertate.

 

 Acuzat că avea relaţii sexuale cu minora de şase luni

În seara zilei de 3 octombrie a.c., la Spitalul Judeţean Suceava a ajuns o minoră în vârstă de 12 ani, aflată în stare avansată de ebrietate şi care, susţinea familia, a fost violată. Medicii au stabilit ulterior că fata prezenta o deflorare mai veche iar din declaraţiile adunate de anchetatori a rezultat că tânărul de 34 de ani şi minora de 12 ani aveau o relaţie de aproximativ şase luni de zile. Cum este vorba de o minoră, cu atât mai mult sub 14 ani, inclusiv actul sexual atrage răspundere penală. În aceste condiţii,  Tudor Filip Ganea s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor, dosarul fiind înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava.

A doua zi, pe 4 octombrie, cazul a luat o altă turnură. În faţa sediului Poliţiei municipiului Suceava, tânărul acuzat de viol, care se pregătea să intre în sediu pentru audieri, a fost lovit de mama şi de fraţii minorei, care i-au reproşat că şi-a bătut joc de un copil. De faţă s-a aflat şi Constantin Ganea, care a încercat fără succes să aplaneze conflictul, fiind chiar la un pas de a fi prins şi el în încăierare.

Minora care urmează să împlinească 13 ani a terminat patru clase, fără a o mai continua şi pe a cincea. Ea este cea mai mică dintre cei 13 copii ai familiei din care provine.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Constantin Ganea, tatăl tânărului anchetat pentru sex cu o minoră de 12 ani, săltat în timp ce cumpăra tăcerea familiei fetei.
 Vizualizări articol: 5464 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Constantin Ganea, tatăl tânărului anchetat pentru sex cu o minoră de 12 ani, săltat în timp ce cumpăra tăcerea familiei fetei5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Un tata care a facut ce trebuia.. trimis de
( 3 nov 2012, 11:22:40
Inteleg ca fiul acestuia a gresit..El..fiind un tata adevarat a incercat sa faca totul pentru fiul sau... Care din voi si.ar lasa fiul ???? doar un om fara inima si suflet fata de copilul sau .Orice mama sau tata adevarat ar face totul pentru copilul lui..indiferent cu ce ar gresi acesta..!!!! Chiar nu mi se pare corect ca un tata care incearca sa.si ajute fiul sa fie arestat..
2.   Incercare de mituire trimis de
( 3 nov 2012, 15:02:51
fiind un caz penal, el a incercat sa schimbe declaratiile martorilor......asta inseamna puscarie....oricum cu varsta lui si faptul ca nu e pericol social nu va sta dupa gratii......
3.   Hahahaha trimis de
( 3 nov 2012, 17:38:36
tigani borati si "curvari borati" ,nu l am mai vazut pe marele smecher prin cluburi doar tiganii care il asteapta sa le ofere de baut
4.   Ne asteptam la asa ceva trimis de
( 4 nov 2012, 15:38:54
Batranul probabil ca un parinte ,,bun" , a incercat sa isi scoata cumva odrasla de la belele, numai ca a gresit , la fel cum a gresit si in educatia lui ! Orice tata nu ii vrea raul fiului , dar trebuia sa il lase pe ficiorsu' sa fie mai responsabil si sa isi rezolve singur problemele in instanta, nu sa recurga la miturire ! Nevinovat fiusu' ???? Clar ca nu e!!! Daca era, nu ajungeam omul disperat sa ii ofere unei tiganci sume de bani pentru tacere ! Rusine din partea lui fiusu', ca l-a implicat intr-un astfel de scandal ! Iar el ca tata, daca a ajuns sa se preteze la asa ceva, asta spune tot despre educatia care i-a oferit-o fiului si cine stie cate alte fapte i-au mai fost incurajate din partea lui.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei