Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 nov 2012 - Anul XVII, nr. 258 (5163)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

La masă

Poliţiştii şi-au inaugurat popota: 3,6 lei ciorba de perişoare, 5 lei friptura la tavă ori cotletul la grătar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea Inspectoratului de Politie Județean (IPJ) Suceava a inaugurat, ieri, în prezenta oficialităților locale, noua popotă a instituției, modernizată, după ce fosta popotă, închisă acum aproape un an şi jumătate, nu corespundea normelor sanitar-veterinare.

Popota şi-a păstrat aceeași locaţie, la parterul sediului Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Suceava, în fostul cămin de garnizoană din curtea interioară  a politiei județene.

Cu o capacitate de până la 100 de locuri, noua popotă, cu doi bucătari şi doi ospătari, angajați ai politiei, şi-a primit, ieri, primii clienți, după o slujbă de sfințire, la care au participat mai marii IPJ Suceava, prefectul Florin Sinescu, primarul Ion Lungu, precum şi mai multi șefi de instituții.

Meniul de ieri a fost următorul: felul I - ciorbă de perișoare (3,6 lei), felul II - cotlet la grătar cu cartofi prăjiţi - 5,1 lei ori friptură la tavă cu pilaf  şi ciuperci, salată de murături - 0,6 lei, chifle - 0,25 lei.  

 Şeful Serviciului de Logistică din cadrul IPJ Suceava, comisarul-şef Alexa Dumitru Teodorovici, a explicat că deocamdată la popotă se va servi doar prânzul, între orele 11:00 -14:00.

„În funcție de numărul polițiștilor care vor veni să servească masa la popotă, vor fi două feluri de ciorbă şi două-trei de felul II. Meniul este sub10 lei, iar preturile nu au nici un adaos”, a declarat comisarul-șef Teodorovici, precizând că persoanele din afara instituției pot lua masa la popota IPJ Suceava doar cu invitație din partea polițiștilor.  

O contribuție semnificativă la redeschiderea popotei a avut şi Corpul Național al Polițiștilor Suceava.

 

Poliţiştii mănâncă de la popotă, contra cost, deţinuţii gratis, de la restaurant

Chiar dacă s-a dat din folosinţă noua popotă, zecile de deţinuţi din arestul IPJ Suceava vor mânca în continuare de la restaurant, poliţia având încheiat în acest sens un contract cu restaurantul Vama Veche.

Şeful Serviciului Logistic a explicat că pentru a le pregăti masa deţinuţilor la popotă, ar trebui o bucătărie separată, regulile fiind stricte în această privinţă, precizând că se va merge în continuare pe contractul cu Vama Veche, obținut în urma unei licitaţii.

Alocația zilnică de hrană pentru fiecare deţinut este de aproximativ 11 lei,aproape cât preţul la meniul zilei la multe restaurante din oraş.

Iată unul dintre meniurile servite deţinuţilor din arest: unmic dejun constând în ceai, zahăr, pâine, biscuiţi, marmeladă, margarină, un prânz la care au fost serviţi cu ciorbă de legume, mâncare de cartofi cu salam, pâine, apă, iar la cină, printre gratii, le-au fost date frigănele gratinate, pâine şi apă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţiştii şi-au inaugurat popota: 3,6 lei ciorba de perişoare, 5 lei friptura la tavă ori cotletul la grătar.
 Vizualizări articol: 5362 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 8 voturi
Poliţiştii şi-au inaugurat popota: 3,6 lei ciorba de perişoare, 5 lei friptura la tavă ori cotletul la grătar3.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asta e tare:)) trimis de
( 3 nov 2012, 11:18:27
in romania e mai bine sa fii infractor decat politist sau om:)))) .Ei (infractorii) mananca de la restaurant..mancare buna, cu calorii si gratis. Politistii.. mancare la popota..dar contra cost:))) Dulce romanie
2.   La popota trimis de
( 3 nov 2012, 11:32:52
La popota era atarnat un afis ,,Bautura omoara incet dar sigur".
A doua zi, o mana necunoscuta adaugase ,,Politistii nu se tem de moarte".
3.   La popota trimis de
( 3 nov 2012, 11:41:37
La popota se dau conserve cu fasole cu carnat.
Intrebare 1: Cum deschid 2 politisti o conserva?
Raspuns 1: Pun cutia pe jos si amandoi striga cat pot de tare, simultan: 'Deschideti!... Politia!...'
Intrebare 2: Cum deschid 3 politisti o conserva?
Raspuns 2: Se aseaza toti 3 in cerc, pun cutia pe jos, intre ei si striga cat pot de tare, simultan: 'Deschideti! Sunteti incercuit!... Politia!...'
4.   La popota trimis de
( 3 nov 2012, 11:46:27
Intr-o zi, la popota intra un tip imbracat in rosu, ii spune bucatarului:Sii cine sunt eu? - Nu, domnule! raspunse acesta. - Eu sunt Marele Bou Rosu.
A doua zi, intra la popota alt tip, imbracat in alb.
- Stii cine sunt eu? il intreba pe bucatar. - Nu, domnule...
- Eu sunt Marele Bou Alb, spuse acesta si pleca.
A treia zi, apare un tip imbracat numai in albastru.
- Domnule, eu stiu cine esti dumneata. Dumneata esti Marele Bou Albastru.
- Bai, tampitule, zise individul, in timp ce-i cara la bastoane cu nemiluita bucatarului , nu ma mai cunosti? Eu sunt sectoristul!...
5.   Astia nu se tem de Dumnezeu? trimis de
( 3 nov 2012, 13:49:06
la salariile lor..si la spagile pe care le primesc inca mai au si reducere si mananca cu 10 lei ...rusine sa le fie..altii mor de foame...si ei mananca cu 10 lei ...saracii adevarul ca nu au bani...un student mananca un gratar la o cantina cu 8 -9 lei..iar militienii astia mananca cu 5 lei ...
6.   Mă respect ce dracu ! trimis de
( 3 nov 2012, 14:04:36
Stați liniștiți că se pișă ei pe popota asta,merg să mănânce la restaurante gheboase la separeu și platesc fix pix.Asta așa de protecție.Puneți botul la aiureli?Mănâncă șeful curcanilor la popotă așa cum măncați voi rahat.(turcesc binențeles) .
6.1  RE: Mă respect ce dracu ! trimis de
( 3 nov 2012, 17:13:34
eşti strâns de gât cu mânuşi fine , e bine !
e bine şi c-o popotă ( să nu mânce-n văgăună )
ei ne protejează , aşadar ... li se cuvine
tovarăşilor ( pardon , domnilor ) : poftă bună !happy
7.   :))) PSD-UL A FACUT GRESEALA CEI VA COSTA GUVERNUL trimis de
( 3 nov 2012, 18:40:12
Usl ule te iubesc atatia idioti formeaza asa zisa uniune incat nui de mirare ca s-au aliat cu partidul romilor...:))))))))))))))))))) Ati dat cu piciorul in guvernare idiotilor....:))))))))) Dracu va mai voteaza acu ratatilor...:))))))))
7.1  RE: :))) PSD-UL A FACUT GRESEALA CEI VA COSTA GUVERNUL trimis de
( 4 nov 2012, 10:10:53
căci oamenii e răi ( pardon , care este )
nu vor nici cu (h)ei nici 'mpotriva lor
orice faci şi zici e pulitică ... româneşte
ciorba-i la fel ( şi-n lingura ţiganilor )
8.   Pai si te ce miri asa? trimis de
( 3 nov 2012, 19:32:36
In 2009 si Basescu s-a aliat cu tiganii.Traian Băsescu s-a întâlnit cu Bercea Mondialu la o întrunire câmpenească, unde Maria Băsescu a primit chiar, de la clanul Bercea, un colier de aur.Au dansat prezidentiabilii de le-au sarit capacele.Mircea Băsescu, fratele preşedintelui, a devenit naşul copilului, sau nepotului, n-am reţinut, al lui Bercea Mondialu.Deci e treburi grele.In final conteaza cati parlamentari ai.Ai voturi ai valoare mancati-as.
8.1  RE: Pai si te ce miri asa? trimis de
( 3 nov 2012, 23:08:17
mai oligofrenule nu pot citi un comentariu ca tot lingi galben pe aici si rosu din combinatia asta iesind cacaniu
nu mai pot citi un ziar de sport ca e becali cu stana lui de oi
pana acum tot ai comentat ca pdl a fost un cancer cu base in frunte si nimic nu e bun
daca el s-a aliat cu tiganii din asta a-ti dedus si voi ca e bine sa te aliezi cu rapanosii
folosesti asta ca si scuza de alianta facuta ca si base s-a aliat cu tiganii,nesimtitule acum zici ca a facut numa rau si acum a facut bine de faceti si voi
cu asa clasa politica, indiferent de culoare nu mai avem nici o sansa toti sunt numa buni de impuscat de la fabrici si uzine pana la santuri au distrus tot

9.   Conferinta de presa Guvernatorul BNR trimis de
( 3 nov 2012, 19:37:00
Va vorbeste Mugur Isarescu guvernatorul BNR al doilea dupa guvernatorul tarii.Dar pe mine nu m-a pus Merkel ci Rockefeller.E o dezinformare ce a zis DIICOT ca 80% din sistemul bancar din România a fost atins de reteaua bancherilor. "Cum să fie vorba de 80%? Probabil 0,08%". Si e vorba doar de urmatoarele banci: banca de seminte traditionale, banca de celule stem si banca de lichid seminal. „Am fost criticaţi că nu punem femei pe bani. Uite că acum, prin Oana Roman, punem trei femei în acelaşi timp pe hîrtia de 100 de lei, care – apropo – o să fie un pic mai mare, aproximativ 50 x 25 de centimetri, ca să intre bine poza. Nu vă speriaţi, Oana o să se vadă bine, ocupă cam 90% din verso. De asemenea, n-or să se mai cheme lei grei, pentru că e lipsit de tact. Or să se cheme lei rubensieni “, a declarat guvernatorul Mugur Isărescu.Printre celelalte personalităţi feminine luate în calcul să apară pe bancnote se numără Fuego, Adrian Năstase, Elodia Ghinescu, Monica Tatoiu, Sfînta Parascheva, dar şi femeia care vinde la patiserie, un model pentru toate tinerele ambiţioase care vor să facă ceva în viaţă, nu doar s-o frece aiurea prin facultate cu tot felul de golani.
10.   Sfintire ?! trimis de
( 3 nov 2012, 19:51:44
Slujba de sfintire pt. o popota ?!
10.1  RE: Sfintire ?! trimis de
( 4 nov 2012, 01:47:56
Si ce te miri asa???
NIHIL SINE DEO...stii ce inseamna????
11.   .... trimis de
( 3 nov 2012, 20:39:43
...asta e treaba uselisto-pcr-ista...nu era mai satisfacator oare daca politistii aveau un salariu mai decent si dotari corespunzatoare?dar...din punct de vedere pcr-ist..pardon usl-ist suna goarna si trec toti la masa....ca pe vremea lu' impuscatu...
12.   CATRE CELTIC trimis de
( 4 nov 2012, 07:04:08
Stimate domn,aici nu suntem pe tarla comunala si nici la coada vacii.Daca ai ceva de spus spune-o civilizat si decent.Nu ma faci pe mine oligofren si nesimtit .Spune ce ai de spus,comenteaza ce vrei,expune-ti ideile si parerile,dar fa-o in limbaj normal ca de aia mergem la scoala ,sa invatam acesta limba materna in care te poti exprima decent.Talian bahtali dobroituca.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei