Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 iun 2012 - Anul XVII, nr. 132 (5037)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lungu: „Am votat pentru finalizarea modernizării oraşului”

Duminică, 10 Iunie 2012 (12:49:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Primarul Sucevei, Ion Lungu, candidatul PDL pentru un nou mandat, a votat la ora 10:00 la Colegiul Tehnic „Samuil Isopescul”, el venind la urne împreună cu soţia sa şi cu cei doi copii. Alături de Ion Lungu au mai fost prezenţi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, deputaţii Ioan Bălan şi Sanda-Maria Ardeleanu, senatorul Orest Onofrei, viceprimarii Lucian Harşovschi şi Viorel Seredenciuc, precum şi un număr mare de candidaţi ai PDL pentru Consiliul Local Suceava.

După ce a votat, Ion Lungu şi-a făcut cruce, a spus „Doamne ajută!” şi a introdus buletinele de vot în urne. La ieşirea din secţia de votare, Ion Lungu a spus că a votat pentru finalizarea modernizării oraşului şi a ţinut să le mulţumească tuturor celor care au fost alături de el. Lungu a făcut un apel către suceveni pentru a ieşi în număr mare la vot şi să-şi voteze primarul pe care şi-l doresc. „Aş vrea să mulţumesc echipei mele, şi în primul rând domnului Gheorghe Flutur, care este alături de mine, domnului deputat Ioan Bălan, senatorului Orest Onofrei, colegilor de la echipa municipală, în frunte cu viceprimarii Viorel Seredenciuc şi Lucian Harşovschi. Vreau să-i mulţumesc familiei mele, care este alături de mine. Am votat astăzi pentru finalizarea modernizării oraşului. Am votat pentru un oraş modern, civilizat, un oraş frumos, de care să fim mândri atât noi, cât şi generaţiile următoare. Am votat astăzi cu ferma credinţă că Suceava merge înainte”, a încheiat Lungu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu: „Am votat pentru finalizarea modernizării oraşului”.
 Vizualizări articol: 1112 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Lungu: „Am votat pentru finalizarea modernizării oraşului”3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Las-o, las-o! trimis de
(10 iun 2012, 17:26:08
Ce sa mai finalizezi nene? Ca ai ingropat orasul in moloz, pavele, betoane, praf...Nu ai un parc normal, nu ai un centru cultural(daca era de facut, si Opera se facea in opt ani), la fiecare ploaie orasul e inundat...Nimic! Acum vreo trei ani s-a rupt asfaltul sub mine si am disparut cu tot cu masina intr-o groapa, printre tevile de canalizare...Lasa pe altii ca ai acumulat destul! De la mandat la mandat tot promiti si nimic nu se finalizeaza...Cat mai pot suporta Sucevenii? Da-ne orasul inapoi! Suntem satui de mizerie, de santiere atemporale, de pavele, panselute si alte prostii! Gata! AJUNGE! Drum bun si cale batuta!
2.   Esti corupt pana in maduva oaselor... trimis de
(10 iun 2012, 23:39:19
Cum poti face tu, astfel de declaratii ???!!! Iar atunci cand mergi la biserica sau manastire, roaga-te mai bine, pentru iertarea pacatelor...Cred ca stii si tu destul de bine, cat abuz de putere ai exersat, cata spaga ai luat si cata nedreptate s-a facut oamenilor, din cauza altor persoane corupte, pe cvare le-ai adunat-o in jurul tau... Multe persoane, au murit, de necaz si suparare, pe care le-ai facut-o tu, cu acolitii tai...Nu ai pic de constiinta si simt al dreptatii...
3.   Al treilea mandat trimis de
(11 iun 2012, 12:47:42
Domnule primar sunt printre cei care v-am votat pentru al treilea mandat de primar, atat eu cat si sotia mea; am o mare rugaminte la Dv.- sa redeveniti primarul intregului oras, nu numai pentru Burdujeni si Itcani; de asemenea, va rog sa faceti ceva si in cartierul Obcini unde strazile sunt vai de capul lor (mai ales aleea ce face legatura intre str. Victoriei si str. Magurei, prin fata punctului termic Obcini 4) si sa mai strangeti cainii vagabonzi (acum 2 luni sotia mea a fost muscata de trei ori). Cred ca votul pentru Dv a fost si pentru ca nu ati avut nici un contracandidat mai de Doamne - ajuta!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei