Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 iun 2012 - Anul XVII, nr. 132 (5037)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Speranță

Nechifor: ”Am votat pentru un nou început la Suceava”

Duminică, 10 Iunie 2012 (09:47:13)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

”Am votat pentru schimbare, am votat pentru că trebuie să se facă dreptate și trebuie să avem un nou început la Suceava ca în toată România dealtfel, un început corect în care facem tot posibilul să nu dezamăgim”. Este declarația făcută de președintele organizației județene a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, candidatul Uniunii Social Liberale la funcția de președinte al Consiliului Județean la ieșirea de la urne. Nechifor a votat la ora 7 dimineața, adică exact la deschiderea procesului de vot, la secția care funcționează în incinta Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară avându-i alături pe președintele executiv al PSD Suceava, Ovidiu Donțu, pe Tiberius Brădățan, Eugen Girigan, Carmen Agoutin, Cornel Grosar și Doinița Cocriș, candidați pe lista pentru Consiliul Local al municipiului Suceava. ”Am votat repede pentru că ziua e scurtă și cine se scoală de dimineață departe ajunge”, și-a motivat Nechifor decizia de vota la prima oră. El și-a exprimat speranța că procesul electoral se va desfășura corect astfel încât votul dat de cetățean să se  regăsească și după numărătoarea oficială. ”Sper ca astăzi să nu numere Roberta Anastase (nr. președinta Camerei Deputaților) pentru că ar fi trist. Am văzut însă că oamenii așteaptă schimbarea iar cei care veghează asupra procesului de vot trebuie să fie foarte atenți. O să le cer și public să asigure cortectitudinea votului pentru că e foarte important să iasă ceea ce-și doresc sucevenii. Avem istoric în ceea ce privește fraudarea alegerilor și sper ca organele statului să-și facă datoria de data asta”, a spus Nechifor. După exercitarea dreptului de vot Cătălin Nechifor a fost la mănăstirea Sf. Ioan unde s-a rugat la moaștele Sf. Ioan cel Nou de la Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor: ”Am votat pentru un nou început la Suceava”.
 Vizualizări articol: 1276 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Nechifor: ”Am votat pentru un nou început la Suceava”3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mda trimis de
(10 iun 2012, 11:19:13
Ce schimbare ai votat?Ai votat revenirea voastra la ciolan,asa cum ati avut-o mai ceva vreme in urma si care s-a vazut ce ati facut si voi.
2.   B===D trimis de
(10 iun 2012, 14:21:48
Bravo Cacalin! Ai votat pt un nou inceput de opozitie la Suceava!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei