Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 iun 2012 - Anul XVII, nr. 132 (5037)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Flutur a votat pentru bunăstarea, siguranţa şi confortul sucevenilor

Duminică, 10 Iunie 2012 (09:29:06)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Președintele Consiliului Județean, candidatul PDL, Gheorghe Flutur, a votat duminică dimineaţa, la ora8:00, la secţia de votare amenajată în incinta Colegiului Alexandru cel Bun din Gura Humorului. După ce a ieşit de la urne, Gheorghe Flutur a declarat că a votat pentru bunăstarea, siguranţa şi confortul populaţiei din judeţul Suceava, dar şi pentru o legătură strânsă şi cu celelalte judeţe şi regiuni.

”E o zi importantă pentru români, suceveni și humoreni. Eu îmi pun la dispoziție buna mea credință, experiența și toată energia pentru a continua dezvoltarea județului Suceava alături de echipa mea. Votez pentru bunăstarea, siguranța și confortul populației acestui județ, pentru o legătură mai strânsă și cu celelalte județe și regiuni. Votez pentru o echipă unită, coerentă care a dat dovadă până acum că este eficientă și sunt convins că va proba acest lucru și în următorul mandat. Vreau să mulțumesc echipei mele, echipei de campanie, de primari, aleși locali și județeni și să contați pe mine în continuare. Vreau să mulțumesc parlamentarilor, colegilor mei și nu în ultimul rând sucevenilor”, a declarat Flutur.

Flutur a fost însoţit la vot de șeful de campanie al democrat liberalilor suceveni, deputatul Ioan Bășan dar și ceilalți membri ai echipei sale printre care senatorul Orest Onofrei, deputații Sanda Maria Ardeleanu și Dan Gabriel Gospodaru, primarul Sucevei, Ion Lungu, Cristi Crețu, Niculai Barbă, Daniel Cadariu și Ionuț Crețuleac.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur a votat pentru bunăstarea, siguranţa şi confortul sucevenilor.
 Vizualizări articol: 1521 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 7 voturi
Flutur a votat pentru bunăstarea, siguranţa şi confortul sucevenilor2.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bla, bla! trimis de
(10 iun 2012, 10:26:19
Ai votat pentru bunăstarea, siguranța și confortul propriei persoane si a banditilor din jurul tau! Cu putin noroc se termina astazi si epoca portocalie pentru Suceava! Numai sa nu numarati tot voi voturile ca doar asa mai puteti castiga!...
2.   PS trimis de
(10 iun 2012, 10:29:15
PS-Si noi votam din aceleasi deziderate, dar niciodata cu voi!
3.   Succes trimis de
(10 iun 2012, 11:15:08
Cu putin noroc o sa scapam din nou de comunisti, si vb in numele tau nea' ARMADILLOO, ca oricum nu sunt multi indoctrinati precum esti tu, oamenii vad si stiu ce au de facut. In nici un caz nu o sa castige USl-ul! Successss D-le Flutur si multa putere de munca sa le dovediti din nou celor din USL ca sunt o adunatura de comunisti, incompetenti!
4.   Mult noroc trimis de
(10 iun 2012, 13:44:07
pacat ca nu pot vota,sunt in strainatate,dar tin pumni sa fie Flutur ales din nou.
5.   Bunastare si siguranta... trimis de
(10 iun 2012, 19:58:07
Cine a uitat cum se circula in iarna in Zamca si George Enescu, unde traiesc suceveni platitori de taxe ca si cei din centru, sau ce cratere au fost aici pana saptamanile trecute (norocul nostru ca veneau alegerile), sau trec zilnic pe langa o gradinita neterminata si o scoala nerenovata? Isi amintesc oamenii de pavelele schimbate in oras (oare cat am platit in plus noi, sucevenii, pe pavelele alea???) si de muuulte alte promisiuni facute in 8 ani? Ce a finalizat primarul in astia 8 ani? Cate locuri de munca au aparut in oras in anii acestia? S-a sapat, s-a carpit si apoi minunatele conducte au crapat cand era gerul mai mare!!! Asta e modernizare? Oras european de secol 21? Stie primarul si Flutur si gashca lor ce inseamna urbanism adevarat si nu kich veritabil? Dar demnitate si omenie si profesionalism... stiu ei cum se definesc?
6.   Confort, zero trimis de
(10 iun 2012, 20:10:43
Cand ma duc sa cumpar o paine, stiu ca dau intai banii si apoi vanzatoarea imi da painea. Asa ar trebui sa faca si Flutur: mai intai confortul, apoi votezi. Spun asta, pentru a avut suficienti ani sa "produca" acel confort pentru care voteaza acum. Deci, implicit, recunoaste ca pana acum Suceava nu a avut: bunastare, siguranta si confort.
PS. Campania electorala s-a incheiat. Este voie sa se faca, in ziua alegerilor, campanie electorala? Ma refer la banner-ul pe care scrie: Stop/eject Baisanu, play PDL etc. Legea parca scria ca se sta la puscarie pentru asta.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei