Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 mai 2012 - Anul XVII, nr. 120 (5025)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ponta şi Antonescu au venit la Suceava pentru a face schimbarea

Duminică, 27 Mai 2012 (16:01:05)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderii naţionali ai Uniunii Social Liberale, premierul României şi preşedintele PSD, Victor Ponta, preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi cel al PC, Daniel Constantin, au fost prezenţi sâmbătă în judeţul Suceava într-un turneu electoral în Fălticeni şi Suceava. Alături de cei trei lideri ai USL au fost prezenţi şi candidaţii USL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean şi pentru funcţia de primar al Sucevei, Cătălin Nechifor, respectiv Alexandru Băişanu, dar şi primarul sectorului 4 din Bucureşti, Cristian Popescu – Piedone.

Primul miting electoral la care liderii USL au fost prezenţi a fost organizat în municipiul Fălticeni, acolo unde aproximativ 4.500 de persoane, potrivit organizatorilor, au venit să-l susţină pe Cătălin Nechifor pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, precum şi pe Cătălin Coman, pentru funcţia de primar în Fălticeni.

Imediat după ce au ajuns în Fălticeni, Victor Ponta, Crin Antonescu, Cătălin Nechifor, Alexandru Băişanu, dar şi ceilalţi lideri naţionali şi locali ai USL au mers prin mulţime până pe scena amplasată în piaţa Nada Florilor, fiind aclamaţi şi susţinuţi de cei prezenţi la întâlnire.

La mitingul de la Fălticeni au mai fost prezenţi şi parlamentarii USL Gavril Mîrza, Ioan Stan, Eugen Uricec şi Gheorghe Coroamă.

La Fălticeni, Victor Ponta a spus că în mod sigur îl va sprijini pe Cătălin Coman atunci când acesta va câştiga alegerile pentru funcţia de primar şi că şi în acest municipiu este nevoie să se producă schimbarea care a avut loc deja la nivel central.

De o anvergură mai mare a fost mitingul electoral organizat de USL în cartierul Burdujeni din Suceava, acolo unde, potrivit organizatorilor, au fost prezente aproximativ 10.000 de persoane, atât din Suceava, cât şi din întreg judeţul. La fel ca şi în Fălticeni, liderii USL au traversat mulţimea pentru a ajunge pe scena amplasată în apropierea Bisericii Sf. Andrei, oamenii înghesuindu-se pentru a da mâna cu liderii naţionali şi judeţeni ai PSD, PNL şi PC.

Veniţi la Suceava pentru a susţine candidaturile lui Cătălin Nechifor şi Alexandru Băişanu, Victor Ponta şi Crin Antonescu le-au transmis celor prezenţi la întâlnirea din Burdujeni că dacă la Bucureşti s-a făcut schimbarea de putere, a venit momentul ca şi în Suceava să se întâmple acelaşi lucru, criticile aduse de aceştia îndreptându-se în special către preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, şi primarul Sucevei, Ion Lungu.

În discursul său, preşedintele PSD şi premierul României, Victor Ponta, le-a spus celor veniţi la întâlnire că USL a început să câştige bătăliile pentru câştigarea României „de ceea ce a fost şi va înceta foarte curând, şi anume regimul portocaliu al lui Traian Băsescu”.

„Am ajuns prim-ministru pentru că dumneavoastră aţi vrut acest lucru, pentru că există USL şi pentru că am avut curajul să ne batem cu cei care, ca şi pedeliştii de aici, credeau că vor rămâne la putere încă 100 de ani de acum încolo. Şi credeau că nimeni nu o să le poată face nimic vreodată, nu o să poată să-i schimbe din funcţie, să-i tragă la răspundere. De aceea am câştigat la Bucureşti şi am venit astăzi la Suceava să vă spun că trebuie şi puteţi să câştigaţi şi dumneavoastră aici, alături de noi”, a spus Ponta.

Încă de la începutul discursului său, preşedintele PNL, Crin Antonescu, s-a declarat convins de faptul că atât Alexandru Băişanu, cât şi Cătălin Nechifor vor câştiga alegerile din 10 iunie pentru Primăria Suceava, respectiv preşedinţia Consiliului Judeţean.

„Dar dincolo de oamenii pe care-i alegem, să nu cădem în capcana sau diversiunea, ultima pe care pedeliştii şi Băsescu vor să ne-o întindă, pentru că vor din nou să ne mintă, pentru că vor din nou să vă înşele. Ei, astăzi, toţi aceşti primari, preşedinţi de Consiliu Judeţean, nici usturoi n-au mâncat, nici gura nu le miroase. Astăzi ei nu mai sunt portocalii, sunt verzi, sunt albaştri. Astăzi, ei nu mai au nici o treabă cu PDL-ul”, le-a spus Antonescu celor prezenţi la mitingul electoral din Burdujeni, care a adăugat că liderilor PDL, cum ar fi Gheorghe Flutur sau Ion Lungu, le este teamă să se mai afişeze cu sigla PDL şi cu portocaliul.

La rândul său, candidatul USL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, deputatul Cătălin Nechifor, a ţinut să le spună sucevenilor veniţi la întâlnire că înainte de a ajunge în Burdujeni, atât el, cât şi liderii USL s-au oprit la Mănăstirea Sf. Ioan cel Nou de la Suceava pentru a se ruga „pentru poporul român”.

„Mergem cu Dumnezeu înainte până la capăt”, a subliniat Nechifor. El a arătat că în momentul de faţă începe construcţia trenului USL, „care poate pleca din gară pe 10 iunie cu votul dumneavoastră”.

„Gara e aici, trenul merge la Bucureşti. Depinde de dumneavoastră dacă prindem acest tren. Pentru că la Bucureşti, şi vă spun ceea ce ştiţi mai bine ca mine, şef de gară pentru trenul USL este domnul Victor Ponta. Avem o singură şansă să mergem cu acest tren până la capăt. Un tren puternic, format din vagoane serioase, alături de o echipă serioasă”, a declarat candidatul USL pentru şefia Consiliului Judeţean

În discursul său, candidatul USL pentru funcţia de primar al Sucevei, Alexandru Băişanu, a spus că numărul mare de suceveni veniţi la întâlnirea cu liderii USL demonstrează faptul că „astăzi, aici şi acum, visul lui Traian Băsescu s-a destrămat. Şi tot astăzi, visul nostru, al USL, se dovedeşte a fi realitate”.

Alexandru Băişanu a subliniat că după data de 10 iunie, sucevenii îşi vor primi înapoi oraşul şi judeţul. El a mai arătat că sucevenii au cerut locuri de muncă, parcuri, locuri de joacă pentru copii, universitate de primul rang sau teatru, iar în schimb au primit asfalt şi pavele electorale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta şi Antonescu au venit la Suceava pentru a face schimbarea.
 Vizualizări articol: 2137 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Ponta şi Antonescu au venit la Suceava pentru a face schimbarea5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Buna Poza!! trimis de
(27 mai 2012, 18:54:26
Faina poza.

♫♪♫ Da-ne votul, cetatean prost Hop sha-la-la-la ♫♪♫
Iar apoi noi iti vom arata P*la-la-la ♫♪♫
.......................(art. 1 din "Doctrina PSD" - Ion Iliescu)
2.   Mi-e silă trimis de
(27 mai 2012, 21:06:37

La mitingul de la Fălticeni a fost prezent şi parlamentarul USL Gheorghe Coroamă? rușine domnule Coroamă, că datorită domnului Flutur ai ajuns unde ai ajuns, și când te-ai văzut sus i-ai întors spatele? dar așa fac românașii noștri, când ajung sus nu mai știu de unde au plecat.Rușine.

3.   Zii vasile, zii! trimis de
(27 mai 2012, 21:44:54
Mitingul de la Falticeni ramane memorabil prin prestatia Margaretei Clipa.
Margareta cântă pentru cine plăteşte, nu contează ce cântă.
In momentul cand prezentatorul spectacolului anunta dedicatie pentru cel care pretinde scaunul lui Tofan, artista tocmai interpreta "Zii Vasile, zii!".
Asta pentru că Margareta nu are in repetoriu cantece cu Catalin si, e bine să nu-ti strici vechile relatii!

ZII VASILE ZII, TOT AŞA S-O ŢII
C-AŞA-I PLACE INIMII, MĂI
ZII VASILE TU, CĂ AMU-I AMU
ŞI-MI EŞTI DRAG CA SUFLETU, MĂI

4.   Ziaristul MSV a fost la fata locului? trimis de
(27 mai 2012, 23:21:35
Eu cred ca nu a fost, deoarece nu ar fi scris, asa cum a scris, ca la Falticeni au fost ('potrivit organizatorilor') 4500 de persoane. La mitingul USL nu au fost mai mult de 1000 de persoane (din care cam 300 de curiosi care au ramas in piata de la intalnirea cu Dan Diaconescu, si cam 200 adusi cu autobuzele din satele de langa Falticeni, asa incat cam 500 au fost localnici. Numaratoarea a devenit evidenta imediat dupa plecarea moastelor "sfintilor' Ponta, Antonescu, Constantin, Baisanu, Piedone, Dontu, Mirza, Nechifor si Stan, cand la prestatia trupei HARA daca au ramas 300 de oameni. Bine, daca pe profesorul de educatie fizica Gheorghe Catalin Coman l-ar fi sustinut si Ion Iliescu si Poul Nyrup Rasmussen, presedintele Partidului Socialist European, atunci s-ar fi strans 1100 de persoane, in niciun caz 4500.
5.   Au schimbat pampersii intre ei? trimis de
(28 mai 2012, 10:18:55
....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei