Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 ian 2012 - Anul XVII, nr. 8 (4913)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Băişanu îi cere primarului Lungu să consulte mai des populaţia

Joi, 12 Ianuarie 2012 (16:02:04)

Alexandru Băişanu, liderul PNL Suceava, i-a cerut joi primarului Ion Lungu să consulte populaţia mult mai des, nu doar în privinţa câinilor comunitari. „Pentru prima dată primarul Ion Lungu a înţeles că a fost ales să reprezinte interesele populaţiei, iar banii să fie folosiţi doar pentru binele comunităţii locale”, a spus Băişanu.

Preşedintele liberalilor suceveni crede că astfel de consultări erau extrem de utile şi în alte chestiuni de interes public. Printre problemele pe care Alexandru Băişanu ar fi dorit să le vadă dezbătute cu sucevenii sunt „montarea de pavele la suprapreţ, ba mai mult, în unele cazuri, înlocuirea unor pavele recent montate; ce străzi din Suceava ar trebui asfaltate cu prioritate, în contextul în care există peste o sută de străzi ce nu au văzut asfalt de zeci de ani de zile şi dacă sucevenii sunt de acord ca aceste lucrări să fie executate de o firmă fără expertiză şi experienţă în domeniu; instalarea camerelor stradale tip Big Brother, la un preţ de aproape zece ori mai mare decât costul real”.

Băişanu nu a uitat să amintească şi de problemele de la Termica, privatizarea acestei societăţi şi disponibilizarea celor aproape 1.000 de salariaţi, dar şi faptul că sucevenii plătesc al doilea cel mai scump gunoi din ţară.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu îi cere primarului Lungu să consulte mai des populaţia.
 Vizualizări articol: 581 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
Băişanu îi cere primarului Lungu să consulte mai des populaţia2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Esti tare trimis de
(12 ian 2012, 17:05:36
LASA MAI BAISANULE CA SI TU ESTI UN HOT DE PRIMA CLASA...CIND ERAI SUPREFECT NUMAI DUPA BANI UMBLAI SI ACUM TE CREZI MARE SI CINSTIT....OARE CIND SCAPA TARA ASTA DE HOTI??

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei