Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 ian 2012 - Anul XVII, nr. 8 (4913)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prefectul ordonă verificări privind modul de plată a asistenţilor personali la 14 primării

Joi, 12 Ianuarie 2012 (14:45:09)

Două comisii mixte numite prin ordin al prefectului Sorin Arcadie Popescu efectuează începând de joi verificări la 14 primării din judeţ pentru a afla cauzele care au dus la neplata drepturilor salariale către însoţitorii persoanelor cu handicap în cursul anului trecut. Controlul este motivat pe de o parte de faptul că unele unităţi administrativ-teritoriale au avut în anul 2011 excedent bugetar, iar pe de altă parte de reclamaţiile făcute de însoţitorii persoanelor cu handicap.

„Am dispus prin ordin înfiinţarea a două comisii mixte care să verifice modul de finanţare şi de plată a asistenţilor personali în anul 2011 în cele 14 unităţi administrativ teritoriale”, a declarat prefectul Popescu.  Comisiile au în componenţă reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului-judeţul Suceava, ai Agenţiei judeţene de Plăţi şi Inspecţie Socială Suceava şi ai Direcţiei Generale a Finanţelor  Publice Suceava şi îşi vor desfăşura activitatea în perioada 12-13 ianuarie 2012, fiind coordonate de către şeful Corpului de Control al Prefectului, Gheorghe Cotin. Unităţile administrativ-teritoriale supuse verificărilor sunt: Baia, Cornu Luncii, Drăguşeni, Dolheşti, Dumbrăveni, Forăşti, Frătăuţii Noi, Grăniceşti, Horodniceni, Rădăşeni, Salcea, Vadu Moldovei, Udeşti şi Zvoriştea.

Rezultatele verificărilor efectuate, concluziile, precum şi măsurile propuse în cazul depistării unor nereguli vor fi prezentate prefectului până pe data de 17 ianuarie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectul ordonă verificări privind modul de plată a asistenţilor personali la 14 primării.
 Vizualizări articol: 509 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Prefectul ordonă verificări privind modul de plată a asistenţilor personali la 14 primării1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei