Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 nov 2011 - Anul XVI, nr. 280 (4878)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sediul Ambulanţei din Fălticeni a fost modernizat cu fonduri de la Consiliul Judeţean

Duminică, 27 Noiembrie 2011 (14:50:50)

Sediul substaţiei din Fălticeni a Serviciului de Ambulanţă Suceava a fost modernizat în totalitate cu fonduri alocate de la Consiliul Judeţean. Inaugurarea noului sediu a avut loc sâmbătă, în prezenţa şefului administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, a primarului din Fălticeni, Vasile Tofan, a directorului Serviciului de Ambulanţă Suceava, Daniel Martiniuc, şi a personalului subsecţiei din Fălticeni. Potrivit preşedintelui CJ Suceava, această instituţie a alocat aproximativ 300.000 de lei (3 miliarde de lei vechi), bani folosiţi pentru reabilitarea şi modernizarea completă a sediului Ambulanţei din Fălticeni, angajaţii acestui serviciu având în momentul de faţă condiţii de muncă moderne: „În numele Consiliului Judeţean Suceava pot să spun că am avut o prioritate în finanţarea acestor staţii ale Serviciului de Ambulanţă, atât la Suceava, cât şi la Fălticeni. Şi vedeţi astăzi o investiţie de circa 3 miliarde de lei vechi şi e bine să facem o comparaţie cu ce a fost aici, la acest sediu din Fălticeni al Ambulanţei”.

De precizat că la subsecţia din Fălticeni a Serviciului de Ambulanţă Suceava îşi desfăşoară activitatea peste 40 de persoane, care deservesc aproximativ 200.000 de persoane din zona Fălticeni. Flutur a mai spus că următoarea investiţie care ar trebui făcută la Ambulanţa din Fălticeni este îmbunătăţirea parcului auto: „Vor mai veni nişte maşini printr-un proiect european, şi vom vedea cum le distribuim. De asemenea, vrem să mai solicităm şi de la Bucureşti nişte maşini de salvare. Este o perioadă grea, dar cu toate greutăţile care sunt într-o perioadă de criză, trebuie să recunoaştem că s-a investit, poate că mai mult decât atunci când nu era criză”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sediul Ambulanţei din Fălticeni a fost modernizat cu fonduri de la Consiliul Judeţean.
 Vizualizări articol: 900 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Sediul Ambulanţei din Fălticeni a fost modernizat cu fonduri de la Consiliul Judeţean5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei