Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 nov 2011 - Anul XVI, nr. 280 (4878)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Focuri de armă trase de poliţişti pentru a opri un şofer fără permis care circula cu viteză

Duminică, 27 Noiembrie 2011 (14:39:48)

Poliţiştii suceveni au fost nevoiţi, sâmbătă seară, să tragă mai multe focuri de armă pentru oprirea unui tânăr fără permis auto care circula cu viteză foarte mare pe străzile din municipiu, însă acesta a dispărut, deşi a fost urmărit de mai multe echipaje, iar într-un final şi-a abandonat maşina.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, un poliţist sucevean care se afla, sâmbătă după-amiază, cu un radar pe Calea Unirii din municipiul Suceava a înregistrat un autoturism înmatriculat în Bucureşti care rula cu viteză peste limita legală, , transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un alt poliţist din echipaj i-a făcut semn şoferului să oprească, dar şoferul a refuzat şi a mărit viteza. Poliţiştii au plecat în urmărirea autoturismului, însă acesta a fost pierdut în trafic. Agenţii de poliţie au recunoscut însă că la volanul autoturismului se află un tânăr în vârstă de 24 de ani din municipiul Suceava, care este cercetat pentru că a condus fără să aibă permis de conducere.

Toate patrulele de poliţie din municipiul Suceava au fost informate despre această situaţie, iar ulterior, în jurul orei 20.00, autoturismul a fost identificat din nou în trafic pe strada Calea Unirii şi a început urmărirea acestuia, echipajul de poliţie având în funcţiune semnalele luminoase şi acustice.

Poliţiştii care îl urmăreau au cerut sprijinul unui alt echipaj de poliţie, care a blocat sensul de mers, iar la apariţia autoturismului urmărit un poliţist i-a făcut semn şoferului să oprească. Şoferul nu a oprit, iar poliţistul a folosit arma, trăgând un foc de avertisment în plan vertical şi apoi trei focuri către pneurile autovehiculului, însă acesta şi-a continuat deplasarea.

În jurul orei 21.20, autoturismul a fost găsit abandonat pe o stradă din municipiu, fiind dus la sediul Poliţiei Suceava.

Poliţiştii suceveni îl caută pe tânăr, care urmează să fie cercetat pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Focuri de armă trase de poliţişti pentru a opri un şofer fără permis care circula cu viteză.
 Vizualizări articol: 1066 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Focuri de armă trase de poliţişti pentru a opri un şofer fără permis care circula cu viteză3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei