Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 iun 2011 - Anul XVI, nr. 145 (4743)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Parcul Universităţii intră în modernizare

Miercuri, 22 Iunie 2011 (15:35:42)

Primăria Suceava va organiza în data de 11 iulie a.c. licitaţia pentru desemnarea firmei care va realiza lucrările de modernizare a parcului din apropierea Universităţii „Ştefan cel Mare” şi a celui de la intersecţia dintre Calea Obcinilor şi bulevardul 1 Decembrie 1918.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că pentru modernizarea celor două parcuri Administraţia Fondului de Mediu asigură o finanţare de 1,488 de milioane de lei (14,88 de miliarde de lei vechi). Lungu a explicat că suma reprezintă 92,44% din valoarea totală a investiţiei, diferenţa urmând să fie asigurată de Primăria Suceava. Modernizarea parcului din apropierea Universităţii „Ştefan cel Mare” se va face în mod asemănător cu cea a Parcului Central din faţa Palatului Administrativ. Lucrările vor presupune modernizarea aleilor, a spaţiilor verzi, a iluminatului public şi fântânii arteziene.

„În acest an ne propunem să amenajăm şi alte parcuri în municipiul Suceava. După ce am amenajat parcul de pe Aleea Zorilor din cartierul George Enescu, vrem să amenajăm un parc nou şi în Burdujeni. Toate acestea pentru a creşte numărul spaţiilor verzi din Suceava”, a declarat Lungu.

El a mai adăugat că Primăria Suceava intenţionează să promoveze un nou proiect la Administraţia Fondului de Mediu în vedere modernizării parcului din apropierea policlinicii din Areni.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parcul Universităţii intră în modernizare.
 Vizualizări articol: 551 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Parcul Universităţii intră în modernizare5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Primarul cu maturoi electoral trimis de
(22 iun 2011, 19:11:46
Sper sa coste mai mult decat cel din centru ca deh....este criza si cine stie daca mai iese PDL in alegerile de anul viitor.
2.   Bine gandit...si nu prea... trimis de
(23 iun 2011, 10:36:40
parerea mea e ca modernizare asta e ca o ploaie in ochi pt cei care vor ploaie...Cred ca ar trebui sa foloseasca acesti bani pt a face un cu totul alt parc de vre~o 2,3,5,10km, in functie de cat teren se poate utiliza sau cumpara la iesirea din oras spre unde vreti voi, sa putem avea un parc si pentru copiii,si pentru biciclisti,si pt batrani,si pt mamici cu bebelusi....fara sa ne inghesuim in el si sa suflam unul in ceafa celuilalt.
In parcul din centru seara daca mergi...de pe la 5...e jale,batranii se ratoiesc la copiii ca fac prea multa galagie..ca,na, ei vor liniste,...copiii sunt copii ,vor joaca harjoneala,cu bicicleta nu prea ai loc ...lumea se plimba ,la fel cu rolele ,mamicile cu bebelusi sunt si ele nemultumite ca le trezesc bebelusii tot felul de zgomote... .
Si alta apa de ploaie a fost trasarea unei dungi albe pe trotuate,cica pista pt biciclisti...spalare de bani...multa vopsea alba ... care tot noi am platit~o...numai ca nu prea putem folosi noi pista asta falsa si imaginara. Inca ceva daca ati observat cum mergi pe trotuarul dinspre Kaufland spre parcul universitatii in fata restaurantului Padrino erau anul trecut copaci si floricele,in primavara au taiat copacii,apoi au astupat pamantul unde erau florile si au asfaltat,mai degraba cimentat, si acum e beton pe acolo,de fapt se parcheaza masinile consumatorilor restaurantului si blocheaza efectiv trotuarul. De ce ii incurcau copacii si florile? Si cica se vrea marirea spatiilor verzi.cum,taind copacii deja existenti?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei