Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 mai 2011 - Anul XVI, nr. 124 (4722)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tânăr din Fălticeni cercetat pentru patru furturi de maşini, arestat din nou tot pentru furt

Duminică, 29 Mai 2011 (14:32:42)

Un tânăr în vârstă de 17 ani din Fălticeni, cercetat pentru furtul a patru maşini şi pentru că a provocat un accident în Iaşi când a lovit pe trecerea de pietoni o femeie şi un copil a fost arestat pentru 20 de zile după ce a furat o maşină şi a încălcat dispoziţia de a nu părăsi judeţul Suceava.

Potrivit IJ P Suceava, poliţiştii au stabilit că Iustin Scutaru (17 ani) din Fălticeni este autorul furtului, din seara de 26 mai, a unei maşini înmatriculate în Olanda şi care fusese lăsată nesupravegheată de către proprietar, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, în baza cooperării cu Poliţia din Târgu Neamţ, poliţiştii din Fălticeni au stabilit că în seara de 26 mai, în jurul orei 21.30, la o staţie de alimentare cu carburant din Humuleşti, maşina furată a fost alimentată cu carburanţi, iar şoferul a plecat din staţie fără să achite.

Din înregistrările de pe camerele de supraveghere s-a stabilit că persoana care a alimentat, respectiv şoferul autoturismului furat, este Iustin Scutaru, de 17 ani, din municipiul Fălticeni.

Ţinând cont că Judecătoria Fălticeni a dispus faţă de tânăr măsura obligării de a nu depăşi limita teritorială a judeţului Suceava, poliţiştii au înştiinţat instanţa cu privire la cele constatate în legătură cu minorul.

Poliţia municipiului Fălticeni a fost anunţată, sâmbătă, de către părinţii suspectului că acesta se află internat la Spitalul "Sf. Stelian" din Bucureşti.

O escortă s-a deplasat în Bucureşti, de unde tânărul a fost preluat în baza mandatului de aducere emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

Autoturismul furat a fost lăsat de către tânăr în parcarea din faţa spitalului din Bucureşti fiind returnat proprietarului.

Judecătoria Fălticeni a emis, vineri seară, în lipsă, un mandat de arestare preventivă pentru 20 de zile, ca urmare a faptului că tânărul nu a respectat măsura obligării de a nu depăşi limita teritorială a judeţului Suceava.

Tânărul a fost prezentat sâmbătă la instanţă, iar după confirmarea mandatului a fost dus în arestul IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr din Fălticeni cercetat pentru patru furturi de maşini, arestat din nou tot pentru furt.
 Vizualizări articol: 857 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tânăr din Fălticeni cercetat pentru patru furturi de maşini, arestat din nou tot pentru furt5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei