Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 mar 2011 - Anul XVI, nr. 63 (4661)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Agoutin: „Să punem lacăt pe Guvern, nu pe şcoli”

Joi, 17 Martie 2011 (15:07:13)

Preşedinta Organizaţiei Judeţene de Femei din PSDSuceava, Carmen Agoutin, consideră că în loc să se închidă şcolile, din cauza grevei profesorilor, ar trebui închis Guvernul României. Agoutin a spus că în momentul de faţă se pun lacăte pe şcoli, când normal ar fi ca lacătele să fie puse pe Guvernul României. „Să punem lacăt pe Guvern, nu pe şcoli. Asta pentru că Executivul nu mai are în curând ce guverna. Au ajuns şi au luat până şi un drept elementar, acela de a plăti salariile pentru serviciile prestate”, a arătat Agoutin. Ea a precizat că ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, ar trebui să-şi prezinte de urgenţă demisia, în condiţiile în care acesta a declarat că nu are soluţii la problemele profesorilor.

„Oare din care Guvern face el parte? Nu din Guvernul PD-L? Nu sunt oamenii dumnealui? Nu mi-am închipuit că e atât de greu de cap să înţeleagă că nici ai lui nu îl sprijină. Şi mă gândeam că are măcar o fărâma de bun-simţ să-şi dea demisia. Dar nu o are nici pe aceasta”, a spus Carmen Agoutin. Ea a adăugat că profesorii ar trebui să fie mai uniţi atunci când protestează faţă de neplata salariilor pe care le merită. Carmen Agoutin a declarat că, în calitate de profesoară, face un apel la profesori ca de data aceasta „să meargă până la capăt şi să nu se mai lase alungaţi din propria ţară”.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Agoutin: „Să punem lacăt pe Guvern, nu pe şcoli”.
 Vizualizări articol: 937 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Agoutin: „Să punem lacăt pe Guvern, nu pe şcoli”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei