Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 oct 2010 - Anul XV, nr. 254 (4545)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţii

Flutur: „PSD şi PNL şi-au adus spectatori din toată ţara să se facă de râs în direct”

Joi, 28 Octombrie 2010 (15:38:51)

Vicepreşedintele PD-L, Gheorghe Flutur, apreciază că PSD a dat dovadă de un comportament „imatur” prin depunerea moţiunii de cenzură împotriva guvernului, moţiune care a picat la vot, şi crede că acest comportament „i-a descalificat pentru o bună perioadă de timp”. Flutur consideră că prin eşecul moţiunii opoziţia „şi-a băgat gol în propria poartă” arătând că „şi-a adus spectatori din toată ţara să se facă de râs în direct”. „Poate că dacă le spuneam PSD şi PNL să se astâmpere, să-şi vadă de treabă, că nu au nici o şansă, se supărau. Şi-au mai adus şi spectatori din toată ţara, să se facă de râs în direct. Adică nu le-a fost suficient că se ştia acest lucru, au mai adus şi de acasă, din sat de la ei nişte oameni pe care i-au purtat pe drumuri prin frig să se facă de râs în direct. Este problema lor, însă eu spun că altele sunt preocupările românilor. Sunt greutăţi, sunt necazuri, dar nu le rezolvi ca pe un stadion, unde vrei să-ţi aduci o galerie ca să bagi golul. Şi-au băgat gol în propria poartă”, a spus vicepreşedintele PD-L. El a precizat că nu aşa se duce lupta politică, ci cu soluţii pe care la opoziţie nu le-a prea văzut. „De fapt, moţiunea de miercuri era moţiunea împotriva preşedintelui României pentru că nu pot să accepte nici ei şi nici televiziunile care-i susţin că au pierdut alegerile prezidenţiale în 2009 pe 6 decembrie. Am văzut că nu vor să intre la asumarea răspunderii pe legea învăţământului, iar au fugit din sală. Este o problemă de imaturitate a opoziţiei în ceea ce priveşte dialogul politic. Trebuie să vii cu soluţii pentru că au fost foarte multe amendamente ale opoziţiei care au fost acceptate în trecut. Mă mir că s-au dus să stea de vorbă cu cei de la FMI şi eu sunt convins că au făcut asta ca să bifeze o întâlnire. Ei nu cred în FMI, cum nu cred în Biserică pentru că sunt liber cugetători”, a conchis Flutur.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: „PSD şi PNL şi-au adus spectatori din toată ţara să se facă de râs în direct”.
 Vizualizări articol: 804 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Flutur: „PSD şi PNL şi-au adus spectatori din toată ţara să se facă de râs în direct”3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rusine trimis de
(29 oct 2010, 10:03:53
...declaratiile acestui flutur nu necesita comentarii...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei