Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 iun 2010 - Anul XV, nr. 135 (4426)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Probleme multe

Nereguli una după alta, la şoferii cu maşini înmatriculate în alte state

Vineri, 11 Iunie 2010 (14:28:35)

Acţiunile de control în trafic ale poliţiştilor de la „Circulaţie” au dus, într-o singură zi, la întocmirea a patru dosare penale pe numele unor şoferi cu maşini înmatriculate în străinătate, în două situaţii fiind vorba de nereguli privind actele autoturismelor. 
Un prim şofer s-a ales cu dosar penal miercuri dimineaţă, în jurul orei 10.00. Pe DJ 176, în comuna Moldoviţa, o patrulă locală a tras pe dreapta un autoturism înmatriculat în Italia, condus de Ştefan P., în vârstă de 48 ani din comuna Frătăuţii Noi, după verificarea actelor constatându-se că autoturismul nu avea drept de circulaţie în România, având poliţa de asigurare expirată. 
Alte două infracţiuni au fost constatate, în zone diferite ale judeţului, în jurul orei 18.00. Pe strada Argestru din municipiul Vatra Dornei, a fost oprit Alexandru M., în vârstă de 38 de ani, din comuna Maieru, judeţul Bistriţa Năsăud, şi el la volanul unei maşini cu numere străine. Oamenii legii au constatat că şoferul nu avea drept de circulaţie în România întrucât nu deţine poliţă de asigurare internaţională (carte verde), alegându-se cu dosar penal. 
Aproximativ la aceeaşi oră, pe strada Dobrogeanu Gherea din municipiul Câmpulung Moldovenesc, un alt control asupra unui şofer care conducea o maşină înmatriculată în străinătate a dus la constarea unei duble infracţiuni. 
Florin C., în vârstă de 40 de ani, localnic, avea permisul de conducere anulat şi era băut, având o concentraţie de 0,23 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. 
În fine, la 20.30, în comuna Frătăuţii Noi, o patrulă de la Poliţia municipiului Rădăuţi l-a depistat pe Vasile M., în vârstă de 22 de ani, localnic, aflat la volanul unei maşini înmatriculate în străinătate, care nu are permis de conducere. 
În această perioadă numărul de maşini cu numere străine care intră în judeţ este în creştere, pe fondul întoarcerii acasă în concedii a sucevenilor care lucrează peste hotare, datele poliţiei reliefând că în multe cazuri conducătorii auto nu au drept de a conduce în ţară ori actele necesare pentru circulaţia maşinilor nu sunt complete.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nereguli una după alta, la şoferii cu maşini înmatriculate în alte state.
 Vizualizări articol: 538 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nereguli una după alta, la şoferii cu maşini înmatriculate în alte state0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei